Aziz98 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Kablosuz Gaming Mouse Önerisi(1500TL)

Herhangi bir darbe, sıvı teması, ki teknoloji şans işidir biraz olmayacak bi donanımsal sıkıntı bunları yaşamadığının garantisi yok ondan bahsediyorum ha donanımsal sıkıntı yaşatacaksada ben 0 alayım bende yaşatsın
  2. A

teknolojide 2. ele güvenmiyorum. Bu arada gerçekten çok güzel alet ama dediğim gibi hardcore oyuncu değiliz artık o paraları vermek abes kaçıyor biraz.
  3. A

1500 lük bütçede 200 300 bence karşılanabilecek bir değer ki attığım modellerin içinde DA V2 X de var 1000tl ye PRO da var 2000 civarına dediğim gibi bütçe esnek
  4. A

Ek olara Hocam çıkabilirim sıkıntı yok lakin şöyle bi problem var el 20 cm ve palm tutuş. Biraz daha tuş kısmının olduğu yerlerin etli butlu olmasını istiyorum.
  5. A

Merhaba arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere wireless gaming mouse almak istiyorum esnek bir bütçem var 1500 civarında. Akşamları eve geldiğimde 2-3 saat Lol, CS, RDR2 tarzı oyunlar oynuyorum hardcore bir oyuncu değilim. Dün gidip Steelseries, Razer, Logitech gibi markaların modellerini...
  6. A

Öneri Mobile Workstation Gerçekten Gerekli Mi?

Merhaba arkadaşlar bugün şirkete ihtiyaç dahilinde Dell G15 Se 5520 ve ASUS ExpertBook B6 Flip arasında kalıp Asus cihazı tercih ettik. İşimiz gereği çizim, tasarım, bu tasarımların renderlarının alınması gibi işlemlerde kullanıyoruz. Gelelim merak ettiğim konuya bugün cihazın incelemesini...
  7. A

Hp omen 17 (RTX4070)

BMW Blender değerleri ektedir. Dilerseniz oyun testlerini de müsait olunca yaparım.
  8. A

Hp Omen 17 Rtx 4060 13700hx serisi alınır mı ?

Hocam öncelikle hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum da 2 gündür gpn olsun hp olsun heryeri aradım net bilgi alamadım watt değerini paylaşmış arkadaşlar zaten geriye tek sorum Mux switch özelliği var mi şimdiden teşekkürler
Geri