aga başkasından steam hesabı almıştım ben, fifa falan oynuyordum ya da bf sıkıntı yoktu ama steam'e bağlı olan ea hesabının e postayı bilmiyorum bu yüzden de naparsam yapayım steamden ea games oyunlarını açamıyorum. ea games'e de ticket açamıyorum napmamız lazım
ea hesabımdaki mail adresim değişmiş, xbox game pass ile giriş yaptığımda kullanamıyorum ne yaptıysam da canlı desteğe ulaşamadım bir fikri bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
iyi aksamlar. artik o kadar cok hazir sisteme baktim ve ozellestirdim ki kafayi yemek uzereyim nerdeyse. hicbir yerde istedigim sistemi bulamadim. bulsam da gecerliligi bitmis stok bitmis bir sey bitmis satin alinamiyor artik. toplama olur hazir sistem olur farketmez. hayallerimi susleyen...
merhaba arkadaşlar başka site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama itopya'da böyle bir sistem buldum ve özelleştirdim özelleştirdikten sonra böyle bir şey ortaya çıktı yorumlarsanız eksik veya fazla olan bir şey varsa söylerseniz sevinirim eski sistemim de AMD Ryzen 3 1200 AMD Radeon RX470 8 GB...