Rekabetçi gaming odaklı ama aynı zamanda adobe programları da kullanan oldukça tasarım yapan biriyim bu sebeple aynı zamanda renk doğruluğu ve görüntü kalitesi konusunda çekincelerim var şuan ASUS VY249HGE144hz 1ms kullanıyorum memnunum sizce
[H3...
Youtube da video izlerken kalite otomatik düşüyor otomatikte değilken bile düşüyor kendiliğinden internet hızımda bir problem yok sadece youtube da değil anime falan izlemek için girdiğim sitelerde de otomatik düşüyor yardımcı olur musunuz kullandığım tarayıcı chrome
Video / oyun yani ekran kartını kullanan şeylerde görüntü bozulması oluyor ekranda renkleri değişkenlik gösteren kareler oluşuyor ekran kartı yeni 8 aylık COLORFUL 4070Ti Super
Denediğim çözümler ;
1- Browser ve Windows ayarlarında Grafik hızlandırma ve donanım hızlandırma gibi ayarları...
Chrome üzerinden giriş yapıyorum şifrem yanlış diyor gizli sekme açıyorum veya operadan açıyorum ikisinde de giriyor ama normal bir şekilde chrome da instagrama giremiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Ekran Kartını sıfır amazondan aldım acaba bozuk mudur iade veya değişim istiyim mi?
1734566832
Hayır anakart debug ışıkları yanmıyor bipleme de yok kartta güç var ışıkları fanları çalışıyor fakat sistem okumuyor.
2 PCIe kablosu da ekran kartının içinden çıkan kabloya bağlı psu da zaten gömülü geldi ekran kartına ışık da gidiyor fakat sistem görmüyor
1734565722
Evet güç geliyor her işlevi çalışıyor fakat sistem görmüyor hdmi taktığımda da görüntü yok siyah ekran
Arkadaşlar yeni sistem kurdum HDMI Ekran kartına taktığımda görüntü alamıyorum sistem ekran kartını görmüyor cpu da olan kartla görüntü alıyorum yardım edin
Sistem özellikleri :
Anakart : MSI B650M GAMING PLUS WIFI
PSU : CORSAIR CX750 80+BRONZ
KASA : CORSAIR 3000D AIRFLOW
EXH FAN : 4X CORSAIR...