55 inç aldım amazondan tek kelimeyle makina harbi makina. Bu fiyatları 1 ay sonra zor buluruz. Kaçırmayın. Fan boylar zehir salıyor ama apo bu ürünü incelemesi lazım.
Cihaz tek anlamıyla mükemmel bro. Ben bu kadar beklemiyordum. cihaz iffalcon ama tüm arayüz tüm uygulamalar TCL yani kuran adam bile bu cihazın diğer markalardaki muadilleri 70-100k bandında demiş, çok iyi bir seçim yaptınız falan
:D ben memnun kaldım fazlasıyla. tavsiye ederim.
Çok zorlamamak lazım bulduğunu yapıştırıcan. Sonuçta indirim cebinden çıkmıyor. ha ben ölü gömücüyüm dersen bir şey diyemem. Bu sefer kaz ıcın eldeki tavuktan olma :)
İffalcon 55u95a mikemmel cihaz. bende çalıştı kod paylaştım belki diğer arkadaşlarda da çalışır. Hatta halk bank kampanyaları var oradan da 1700paraf para kazanılıyor.
Ben 3700₺ aldım 2 taksitli olarak. Şimdi 3150₺ 3 taksitli aldım. Şimdi iade süresi olan aynısı yapsın. Yenisini eskisi olarak iade edicem. CSA ya yazdım bak uğraşmayayım siz direk iade edin diye, yok dedi. Tek çare iade etme tekrar alma dedi. Peki dedim. Kolay gelsin geliyor ürünü getiriyor yine...
Ürün fiyatına göre gayet makul bence çünkü sektördeyim zor bulursun bu fiyata, amazonun değişik bir fiyat izleyişi var ama bu fiyat ideal gibi geldi bana.
19 aralık 2023 de fiyatı 2291 civarıymış gpt hesap yaptırdım şuan olması gereken fiyat 3950 civarı yani karlı bir alışveriş olabilir.
Ek...