Merhaba arkadaşlar. İyi günler dilerim. 600.000 bandında bir bütçem var. İlk aracım olacak şekilde uzun HB model bir araç arıyorum. Uzundan kastım Astra J, 308 tarzı araçlar. 2014 308 thp bir araç var. Bayağı da ilgimi çekti 156 HP fakar ağır hasar kayıtlı. Ağır hasar olması aklımı karıştırdı...
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde bilgisayarıma orijinal dualsense aldım. Şuan bluetooth aparatı olmadığı için kablo ile bağlayarak oynuyorum. EA nın kendi uygulamasından FC24 oyununu satın aldım fakat oyunu oynarken titreşim olmuyor. Kolda bir arıza yok fakat titreşim olmuyor. DualsenseX...
Arkadaşlar merhaba. Biz evi tadilat ettiriyorduk da. Modem ile bilgisayar arasında bayağı mesafe var. Duvarın içinden CAT6 kablosu çekilmesini istedim. Çekmişler gayet güzel bir şekilde. Ama ucunu bilgisayarın olduğu odada dışarı çıkarmamışlar onun yerine resimde eklediğim duvar prizinden...
Hayır. O modemin yanında iken aldığım hız testi. 2.4 Ghzde aldığım hız testi bu. Sorun olan da şu modemden salona yaklaşık 8-10 adım kadar.
1659740746
Ve buna rağmen youtubede video izlerken veyahut instagramda dolaşırken internetin yavaşlığını hissediyorsunuz aşırı derecede
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Fiber internet kullanıyorum. Fiber optik. Aşağıda ki hız değerlerini alıyorum. Modem benim odamda rahatça kullanabiliyorum fakat salondan veya herhangi başka bir odadan kullanmaya çalıştığımda 3 diş çekiyor olmasına rağmen internet aşırı derecede...