resimde de görüldüğü gibi her alt tab attığımda yeni bir pencere çıkıyor bunu engellemenin bir yolu varmı yabancı sitelerde de araştırdım ama bulamadım çözemezsem firefox geçmeyi düşünüyorum
evet içinden çıkıyor gaming gecesinde beyazı satılıyor ama beyaz ekosistem değilsen, beyaz alman üzer çünkü sararma yapıyor kulak ne de olsa. yine de fiyatı bi tık daha uygun. Alıcısı type c ama bir kablo çıkıyor type A(verici) type C(alıcı) şeklinde.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp...
Arkadaşlar konu hakkında cahilliğime verin, şuan eski bir modem(router sanırım) kullanmaktayım coax kablolu ve yeni bir modem alma kararı vermiştim. Tenda V12 modelini seçtim ki fazla araştırmamışım şuanda coax kablosunu bu modeme bağlayamıyorum. İnternet sağlayıcımı arasam bağlantının olduğu...
çok teşekkür ederim tekrardan verdiğiniz her saniye için hocam haklısın her şey yetenekte ve internette şu internet kafelerde oynayanlar hep şuan cs de baya iyi oyuncular yalnız :D
Cevabınız için çok teşekkürler hocam hepsini detaylı olarak inceleyeceğim. Ayrıca Asus Harpe Aimlab edition hakkında düşünceleriniz varmı? ikinci el olarak alabilirim onu da düşünüyorum...
Beyaz siyah hiç farketmez, şuan kullandığım mouse çok ağır kalıyor ve hafif bir şey istiyorum. (şuanki 84g). Corsair kullandığım için gerçekten kaliteli ve kronik sıkıntıları olmayan bir marka. Corsair olabilirse güzel olur onun dışında asus harpe aimlab modelini düşündüm. Logitech olmasın mümkünse
27 inç kullanmıyorsan büyük geleceğini garanti edebilirim ama alışık isen tercih meselesi. rekabetçi oyunlar için yüksek hz li bakabilirsin 24 inç civarı.
ben olsam gaming gen dekini tercih ederdim hem fan hem de psu bronz sertfikalı diye gördüm yanlışsam belirtin
1729879813
+ olarak güç kaynağı tarafında xpg kendini kanıtlamış bir marka eklemek istersen sana kalmış ayrıca da hafıza sıkıntı yaparmı diye düşün, ben 1tb almıştım iyiki almışım diyorum