azzzi isimli üyenin son içerikleri

1. A

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

1)Senin attigin cogu sey ilk zamanlar bilmiyorsan soylim xbox un gelistirici kitleri sonradan gonderildi ondan dolayi zaten sonra kapattilar guncel videolari izlersen ortalama cozunurlugun daha iyi oldugunu goruceksin 2)ben xbox un 1.parti oyunalri cok iyi demedim zaten attigin oyunda...
  2. A

Ben bi oyun istiyorsam acarim digital foundry in bi videosunu soyle avantajlari boyle seyleri felan der sen buyuk ihtimalle ingilizce bilmediginden anlamiyorsun
  3. A

Hahahaahah internetten almissin her videosunu izledim attigin cogu sey suan xbox ta daha iyi zaten internetten baskasindan aldigin belli ben oyun satin alirken bunlara bakiyorum zaten sirketler aciklio bunlari carpitmissin baya seyi ben zaten suan spiderman 2 oynuyorum bana xbot diyorsun benim...
  4. A

Ben 1.parti icin demedim 3.parti icin demistim zaten 1.parti oyunlar icin sony tokatlar gecer evet buna kesinlikle katiliyorum fakat 3. Parti oyunlara bakarsaniz xbox one x doneminde mafia xboxda 4k psde 2k rdr 2 xboxda 4k psde 2k bir cok oyun oyle base modeller icin demiyorum ordada ps daha iyi...
  5. A

Adam fanboyluk yapmis ben oyle anladim ben ikisinide kullaniyorum xboxda performans daha iyi digital foundry cok seckin bir kanal orda bile soyleniyir ortalama cozunutluk daha yuksek ps nin ozel oyunlarina ve ssdisine laf yok ama performansta xbox daha onde eski oyunlarda yeni oyunlarda...
  6. A

Xbox Series X vs. PlayStation 5

Öyle bisey yok kim demis xbox in performansi daha kotu diye digital foundry in videolarini izleyebilirsin her oyunda xboxin ortalama cozunurlugu daha yuksek ozel oyunlara gelicek olursan ps gercekten hakkini veriyor ama performansta series x onde 1701882238 Dinamik cozunurluk her oyunda var...
Geri