B@rtu isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım SSD'm bozuldu mu ?__

Malesef format usb'm yok bilgisayarcıya götürmem lazım format için
  2. B

Pek bi bilgim yok chatgpt'ye ekranın fotoğrafını atarak ilerledim 1754396192 Orada gözükmüyor
  3. B

Şu anda elimde tek pc var ve tek ssd
  4. B

Öncelikle herkese iyi forumlar bu gün oyun oynamak için laptobu açtım her şey normaldi (son 3 aydır her şey normaldi) sonrasında kahvaltı yapmaya gittim bilgisayarı açık bıraktım, 15 dakika sonra döndüğümde bios ekranında buldum bilgisayarı ve evdeki kimse bilgisayarı ellememişti sonrasında hem...
  5. B

Çözüldü✓ Lg UltraGear monitör alınır mı ?

Yaklaşık 1 haftadır monitor araştırıyorum ve bir turlu karar veremedim güvenilir bir marka olsun istiyorum hemde fiyat performans olsun istiyorum bunu buldum en son ve sizlerin de fikrini almak istedim öneriniz varsa bütçem 5000 tl. Herkese iyi forumlar. LG UltraGear 24GS60F-B 24 inç 180 Hz...
  6. B

Laptop alacağım çok kararsızım lütfen yardım edin

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614jva34-n3159a73-intel-core-i7-13650hx-32gb-1tb-ssd-rtx4060-windows-11-home-16-fhd-165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004AFTK7 Biraz araştırdım ama 4070 li olanlarda bariz fiyat farkı var 4060 olmasına rağmen 140watt olması ise iyi gözüküyor bu...
  7. B

Kullanıp önermiyor oluşunuz benim için önemli. Acer nitro, msi katana ve asus rog serilerine de bakacağım
  8. B

teşekkür ederim, değerlendireceğim
  9. B

teşekkür ederim tekrardan, yazdıklarınız açıkçası mantıklı geldi ama uzun vadeli düşünüyorum ve sanırım dediklerinize göre omen benim için daha uygun gözüküyor
  10. B

teşekkür ederim, tekrardan gözden geçireceğim
  11. B

Önerdiğiniz bir model var mıdır? ve Neden alınmaz olduklarını da belirtebilir misiniz? yorumları fena gözükmüyor oysa
  12. B

cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum fiyat farkı biraz tereddüte düşürmüştü beni fakat onları elesem de 4 laptop arasında kalıyorum yine sizce hangisi en alınabilir olanı?
  13. B

Öncelikle herkese iyi forumlar. Laptop alacağım ama çok fazla seçenek içinde kararsız kaldım, uzun süre sorunsuz yüksek performanslı kullanabileceğim bir laptop istiyorum ama yorumlar vesaire çok kafa karıştırıcı lütfen yardımcı olun 3 haftadır bir türlü karar veremedim, en son buraya yazmaya...
  14. B

Arctis 3 bu fiyata alınır mı ?

Arkadaşlar şu an en ucuz 1.250 tl ye bulunabilen steelseries arctis 3 modelini, milattan öncesinden kalma ıssız bir bimde meşhur kulaklık savaşından satın alınmadan kurtulmus 899tl fiyata bulmuş bulunmaktayım fakat cloud 2 Almayı düşünüyordum ama böylesi denk gelince emin olmadım, çareyi buraya...
  15. B

Valorant yeni pass alınır mı ?

Başlıkta belirttiğim gibi soru bu şekilde. 1k vp ye 90-100 tl veremiyorum ama pass cok iyi diyenler var, en azından 3 5 skin olsun diye alınır mı ?
Geri