b.sen isimli üyenin son içerikleri

1. B

NextStar YE-55IDG11 Mini-Led vs Iffalcon 55U75A QLED hangisini almalıyım?

Hocam inanın hiç umrumda değil hangi firmadan soğuduğunuz yada aldığınız. Ben size nextin Ktc ile nasıl çalıştığını nasıl üretim yaptığını anlattım. Bir adet uygulamada ben de ktc yazısını gördüm Tv'de doğru söylüyor arkadaşlar. İsteyen araştırsın isteyen gitsin Samsung alsın beni gram...
  2. B

Çok doğru demişler bu arada tam olarak öyle olmuş.
  3. B

Hocam siz daha arka aydınlatma panel farkını bilmeden tavsiye veriyorsunuz ama yinede siz bilirsiniz
  4. B

Yazdı Bu benim kendi fikrim. İki TV arasında karşılaştırma yapıyorum ve veriler bunu gösteriyor. TCL hariç TV almak isteyene Ama siz yine de TCL alın.
  5. B

DH forumda kimse Samsung LG önermiyor ki giriş seviyesinde. Sizden başka tek marka öneren kimse yok farkında mısınız. Paylaşım yanlış verileri de bizde bilelim gerekirse dava açar hakkımızı ararız. Beni hiç ilgilendirmiyor firmanın sorunu. 1775591815 Ya farkedilmiyor sanıyorsunuz da fark...
  6. B

Sayın arkadaşlar TCl fanboylarından öneri alırken çok dikkat edin başka forumlarda barınamadıkları için buraya gelmişler. Benzer manipülasyonlar ile TCl ve markalarını önererek insanlara bunları aldırmaya çalışıyorlar ve aynı kişi tarafından yazılıyormuş izlenimi oluşturuyorlar. Öncelikle next...
  7. B

NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - 144Hz - QD MiniLED - Google TV 53.000₺

Açıkçası ben neden bu televizyona bu fiyat verilmez denildiğini anlamadım. Çok fazla reklamı yapılan iffalcondan kendi söylediklerine göre çok daha fazla karartma bölgesine sahip. Qd katmanı var iyi bir yenileme hızı var görüntü geliştirme teknojileri var. Açıkçası ben neden bu televizyona bu...
Geri