Dostlar arkadaşıma Gencergamingten bir PC aldık 2 gün önce elimize ulaştı ekran kartını taktık w10 kurduk sonrasında arkadaşım bugün Steam pubg indirmiş ve oynarken bir anda kasa gitmiş ve kasanın güç düğmesine bastığında açılmıyormuş ve kasada sadece arka kısmındaki ethernet yerinin ışığı...
Selamlar Dostlar Kuzenime Bu Hafta İçi PC Alacağız Yayıncılık/YouTube İşleri İçinde Kullanacağız Çok PC Topladım Bilgim Var Bu Konularda Fakat Sizlerinde Görüşleriniz Önemli Belki f/p açısından Daha İyi Bir Pc Biliyorsunuzdur . Şimdiden Teşekkürler...
İnsanlar Zamanı Gelince Saf Kas Gücünün Daha İyi Olduğunu Anlayacak. Rx 6700 xt veya Rx 6750 xt li sistemlere bakın derim güzel bir tavsiyedir benden size onun haricinde hayırlı olsun . 🫡🙂
Knk 2k özel bir ekran kartı zaten 4k dada her oyunu açtırır FPS ile alakalı bir sorun yaşamıyorsun artık bu tür yüksek level kartlarda fpsden çok renderda nasıl işte av1 desteği gibi destekler sağlıyor mu bunlara bakman lazım FPS değerlerini daha ölçmedim çünkü gerek duymadım kral
Rx 7800 XT oc modelini kullanıyorum kesinlikle saf güç ve VRAM arıyorsan hiç sorgulama yapıştır üstteki arkadaşın attığı sistemde AMD ryzen 5 7500f kullanılmış bende bu ikiliyi kullanıyorum gayet memnunum
Dostlar selamlar iyi günler 20k ya arkadaş için f/p bir kasa arıyorum acilinden şuan işim var ve bakamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler saygılar 🙂