B... isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gamepower Mihawk VS LOGİTECH g332

Usb typce dönüştürücüsü ile
  2. B

teşekkür ederim :)
  3. B

merhaba. bilgisayarım olsa düşünmeden mihawk derdim ama telefonda kullanacağım. ses kasmam için hangisi daha iyi sizce (telefon - mobil)
  4. B

1000 TL Bütçe Hangi Kulaklık Almalıyım? hyper x cloud 2

Merhaba. HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum mobil için ama çokmu kaba? dışarıda kullanilirmi? oyun için hemde müzik için almayı düşünüyorum. hadi oyunu geçtim Soundsurge 85 Alacaktım dışari cok ses veriyor anker alacaktim ama malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Anker q10'dan dahami kaba durur cluod...
  5. B

TWS Kulaklığı Kutuda Bekletirsek Sorun Olurmu?

Merhaba soundpeast air 3 pro satın aldım bu ikk tws kulaklığım ve bir sorum olacak Kutu full dolu ve kulaklıkların şarjıda full dolu. kutuda bekletsek bir sorun olurmu bataryada vs?
  6. B

Anker R100 VS Edifier X3S VS Huawei Buds SE

600-650 TL Bütçem var sizce hangisi almalıyım. (Su geçirmezlik önemli spor için kullanıcam arafa oyunda oynarım)
  7. B

1.000 TL Kafa Üstü Kablosuz Kulaklık Önerisi

sorun değil saat geç olur böyle şeyler bende yaşıyorum bazen :)
  8. B

oyuncu kulaklığı yerine dışarıda ve sporda kullanabileceğim bir kulaklık istemiştim (kablosuz) detaylar soruda yazıyor teşekkürler
  9. B

1000 TL'yi zor çıkardım zaten 500 tl daha ekleyemem yinede teşekkür ederim :)
  10. B

Merhaba. Oyuncu kulaklığı alacaktım ama zaten profesyonel oyuncu değilim spor yaparkende kullanmak ve iyi ses kasamasam bile suya-tere dayanıklı bir kulaklık almaya karar verdim. Tavsiyeniz nedir? (TaoTronics Soundsurge 85 Alacaktım ama suya tere dayaniklilik yokmuş) Not: Kulaklık güzelsd...
  11. B

TaoTronics SoundSurge 85 mi Anker Soundcore Life Q10

Ben soundsurge 85 alacağım 800 Lira olmasına rağmen. dışarı ses verdiğini biliyorum. basslar ve malzeme kalitesi q10 daha iyi onuda biliyorum ama spor yaparken rahatlık ve hafiflik - sürücü kısımların katlanmasından dolayı 85 alacağım. ayrıca taşıma çantası - bezi ne denir tam bilmiyorum oda...
  12. B

HyperX Cloud 2 VS Steelseries Artics 3 2019 VS Rampage Drop Plus

Merhaba. Mobilde Kullanacağım Bir Kulaklık Arıyorum. Benim Seçtiklerim: Steelseries Artics 3 2019 - HyperX Cloud 2 - Rampage Drop Plus. SİZCE HANGİSİ VEYA BAŞKA ÖNERİNİZ VARMI? Bütçe: 1200 TL (2-3 Ay Sonra PC Alacağım İnşallah O Yüzden PC'dede Performansı İyi Olan Bir Kulaklık İstiyorum)...
  13. B

HyperX Cloud Core VS Hyperx Cloud 2

Teşekkürler ama ben mikrofonu çıkarılabilen dışarıdada kullanabileceğim bir şey arıyorum
  14. B

HyperX Cloud Core VS Hyperx Cloud 2

Merhaba. Sizce Hangisi Daha İyi. (Mobilde Kullanacağım) Birde amazonda Cloud Core 1200 TL olarak gösteriyor ben sipariş ettiğimde 1200 TL'den başka ücret ödeyecek miyim? (Ücretsiz Gönderim Yazıyor)
Geri