Merhaba. HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum mobil için ama çokmu kaba? dışarıda kullanilirmi? oyun için hemde müzik için almayı düşünüyorum. hadi oyunu geçtim Soundsurge 85 Alacaktım dışari cok ses veriyor anker alacaktim ama malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Anker q10'dan dahami kaba durur cluod...
Merhaba soundpeast air 3 pro satın aldım bu ikk tws kulaklığım ve bir sorum olacak
Kutu full dolu ve kulaklıkların şarjıda full dolu. kutuda bekletsek bir sorun olurmu bataryada vs?
Merhaba. Oyuncu kulaklığı alacaktım ama zaten profesyonel oyuncu değilim spor yaparkende kullanmak ve iyi ses kasamasam bile suya-tere dayanıklı bir kulaklık almaya karar verdim. Tavsiyeniz nedir? (TaoTronics Soundsurge 85 Alacaktım ama suya tere dayaniklilik yokmuş) Not: Kulaklık güzelsd...
Ben soundsurge 85 alacağım 800 Lira olmasına rağmen. dışarı ses verdiğini biliyorum. basslar ve malzeme kalitesi q10 daha iyi onuda biliyorum ama spor yaparken rahatlık ve hafiflik - sürücü kısımların katlanmasından dolayı 85 alacağım. ayrıca taşıma çantası - bezi ne denir tam bilmiyorum oda...
Merhaba. Mobilde Kullanacağım Bir Kulaklık Arıyorum. Benim Seçtiklerim: Steelseries Artics 3 2019 - HyperX Cloud 2 - Rampage Drop Plus. SİZCE HANGİSİ VEYA BAŞKA ÖNERİNİZ VARMI? Bütçe: 1200 TL (2-3 Ay Sonra PC Alacağım İnşallah O Yüzden PC'dede Performansı İyi Olan Bir Kulaklık İstiyorum)...