B0ateng isimli üyenin son içerikleri

1. B

65 inç Tv önerisi bütçe 50 k

50000 tl civarı param var 3-5 yukarıda olur . Ailecek izleyeceğiz aşır iyi oyun vs özelliğine ihtiyaç yok . Sadece kaliteli bir görüntü sunsun dizi film için iyi olsun yeterli teşekkürler .
  2. B

Kampta hangi powerbank uygun olur bütçe 1500

Bütçem belli max baseys için 300 tl daha vermeyi düşünüyorum . Kamp için kullanacağım elektrik olmadığı yerde veya şarjlı aletlerimi şarj etmek için . En büyük kriter type c çıkışı olması bildiğiniz ışıklı falan olan varda oda olabilir...
  3. B

Çamaşır makinesi 15.000 tl öneri

Öneri için teşekkürler .
  4. B

Altus düşünüyorum ciddi olarak . Ama Hoover İstanbul’da garanti falan nasıl halledeceğim ne okur ne olmaz 0 ürün Nile arıza çıkarabiliyor . Altus alayım diyorum açıkçası mediamarktan falan
  5. B

Arkadaşlar makine bozuldu parçasına 8.000 istiyorlar elimdeki de eski makine . Max bütçem 15k ona göre bir makine arıyorum Yok sensör müş oymuş buymuş gerek yok Yıkasın işini yapsın bana yeter çok pahalı olması geremiyor 7-8kg olsa da olur az kişiyiz 2. El baktım almayı düşündüm ama oda 2...
  6. B

Çözüldü✓ Incehesap bu sistem alınır mı 35k

Bütçemi aştım onuda sonra alacağım sağolasın yorumun için .
  7. B

Ssd neden kanka bu fiyata en yüksek değeri beren bu var
  8. B

Aldım alacağım tek düşüncem 700 daha verip 750wat alıp almamak ne dersiniz ?
  9. B

Max 38K bütçeli bu sistem olmuş mu?

8400 f daha kötü bir işlemci 7500 den bence Ayrıca anakartın da düşürmüşsün sadece ekran kartı artmış . Bence ilk atılan sistem daha mantıklı ilerisi açısından
  10. B

Bu paraya bu Samsung monitör alınır mı 6.5k-7k

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g5-1ms-180hz-qhd-ips-gaming-monitor.html
  11. B

Vatanın bu sistemi alınır mı? Öneriniz var mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-oc-8g-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram-146858.html Sistem 34 k dı dün 38 e çıkmış :/ 1739691106 4060 ti vardı ve 1 tb ssd
  12. B

Yardım Metin2 Para Nasıl Kazanılır ?

kral bulabildiysen yazabilir misin banada
  13. B

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

epsiz imkansız gibi knk ya
  14. B

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

@com2 Hocam önerdiğin oynarken keyif aldığın sunucu var mı hangisi ?
  15. B

Metin2 global pvp server onerisi??

kral bulabildin mi şuan bende arıyorum
Geri