50000 tl civarı param var 3-5 yukarıda olur . Ailecek izleyeceğiz aşır iyi oyun vs özelliğine ihtiyaç yok . Sadece kaliteli bir görüntü sunsun dizi film için iyi olsun yeterli teşekkürler .
Bütçem belli max baseys için 300 tl daha vermeyi düşünüyorum . Kamp için kullanacağım elektrik olmadığı yerde veya şarjlı aletlerimi şarj etmek için .
En büyük kriter type c çıkışı olması bildiğiniz ışıklı falan olan varda oda olabilir...
Altus düşünüyorum ciddi olarak . Ama Hoover İstanbul’da garanti falan nasıl halledeceğim ne okur ne olmaz 0 ürün Nile arıza çıkarabiliyor . Altus alayım diyorum açıkçası mediamarktan falan
Arkadaşlar makine bozuldu parçasına 8.000 istiyorlar elimdeki de eski makine . Max bütçem 15k ona göre bir makine arıyorum
Yok sensör müş oymuş buymuş gerek yok
Yıkasın işini yapsın bana yeter çok pahalı olması geremiyor 7-8kg olsa da olur az kişiyiz
2. El baktım almayı düşündüm ama oda 2...
8400 f daha kötü bir işlemci 7500 den bence
Ayrıca anakartın da düşürmüşsün
sadece ekran kartı artmış . Bence ilk atılan sistem daha mantıklı ilerisi açısından
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-oc-8g-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram-146858.html
Sistem 34 k dı dün 38 e çıkmış :/
1739691106
4060 ti vardı ve 1 tb ssd