Despec kesinlikle yardımcı olur. Benim nova pro wireless bozuldu arada bir bağlantısı kopuyor bazen deck ile kulaklık kendi arasında bağlantı kuramıyor komple kopuyor falan acayip bi sorunlar var Despec den iade değişim çıktı ama amazon sağolsun stoklarda olmadığı için 6 ay oldu hala değişim...
Mrb 2 ay önce Razer Blackshark pro 2023 wireless almıştım güzel kulaklıktı müzik de oyunda tatmin ediyordu fakat dungle bozukmuş bağlantı kopmaları yaşıyordum garantiye yolladım iade yapacaklar, bende yeni bir kulaklık arayışına girdim, müzik dinlemekten keyif alacağım oyunda da iyi performans...
Kendi konumu yanıtlamış gibi olacam ama Sorunumu çözdüm İlk önce Fan çoklayıcıyı eksik bağlamışım 2aktif pinli ek kablosunu Sys_fan1 e bağladım ardından Sıvı soğutucu fanların birini Fan çoklayıcıdaki Kırmızı yere bağladım ve biosdan PWM aktif ettim sorunum çözüldü fanlar gayet normal ve sessiz...
Sistemim imzamdaki gibidir
MSI B450M Gaming Plus Anakart
R5 5600x işlemci
750 W Corsair 80 plus GOLD
DeepCool LE500 Marrs 240m bk Sıvı soğutucu
İşlemcim için Sıvı soğutma aldım sıvı soğutma 240M 2 fanlı ve birde işlemcinin üzerine takılan aparatın kendi kablo çıkışı mevcut onu altaki resimdeki...
6 yıldır Kablonet kullanıyorum çok fazla sorun yaşadığım söylenemez yılda 1 2 kopmalar olsada müşteri temsilcileri iyi çabuk dönüş yapıyorlar ama modemleri çok kötü genelde Wifi kullanıyorsan sakın tercih etme :)