Valla AM4 kullanıcısı olarak B350 anakarttan B550M PRO VDH WIFI modele geçiş yaptım. Her yerde 6000 lira olan ürün 4450 liraydı. 250 lira indirim kodu ve 300 lira bonusla ürün bana 3900'e geldi. İnşallah anakart iyi çıkar.
Selamlar değerli DA üyeleri,
Başlıkta da belirttiğim üzere 75.000-TL bütçe mevcut. +-1000-2000 liraya kadar bütçeyi esnetme imkanım var. Sistemi kendim toplama imkanım yok bu nedenle OEM paket satın almak istiyorum. Avantajlı paketler için yardımlarınıza ihtiyacım var. Tavsiye verecek...
Kara cuma indirimleri zamanında çok güzel Sapphire anakartlar vardı wifi antenleri olan. Burada konusu açıldı insanlar markadan dolayı tereddütte kalmıştı. O ürünlerin HB stoğu herhalde 2 falandı ve daha da getirmediler çünkü o tarihten beri Am5 Sapphire marka anakartlarda stok yenilemez oldu HB
Kuveyttürk bankasının HB'de de bir ara 12 taksiti falan vardı ne alaka anlamıyorum. Hiç yaygın olan bir banka değil ama bu kadar taksit imkanı nasıl sunabiliyor?
Sapphire anakartlar hakkında internette adam gibi hiç bilgi bulamıyorum arkadaşlar. Enteresan bir şekilde tüm bilgiler de son 1 ay içinden. AM5 sisteme geçmeyi istiyorum ama anakart konusunda kafam çok karışık. 6300 lira olan Pulse Wifi çok hoşuma gitti ama hiçbir done yok ürünle alakalı.
Hocam benim sistemde Corsair CX 650F var. Yedekte dursun bir gün lazım olur diye konudaki ürünün 750W olanını @NVIDIAMDINTEL arkadaşın telkinleriyle satın almıştım. Ürünü de açıp baktım dolayısıyla şu an iade etme imkanım yok. Sağlık olsun nasip değilmiş.
Hocam komple sökecektim ama güvenlik bantı var diye sökemedim garantisi bozulmasın diye. İnşallah faydası olur. Yine de sök bakalım derseniz bir yolunu bulurum.