Laptopun normal çalışmasında bir şey yok fakat laptopu açtığımda ilk 5-10 saniye çok hantal mesela direk açıldığı anda arama çubuğuna bişeyler yazmaya çalıştığımda harfler bile gecikmeli gidiyor
hocam zaten studio driver ile 500 aliyorduk gecen gun game ready driver ile daha fazla
1774030008
game ready driver ilede denedim oda aynı fps degerlerini veriyor suanda
1774030306
hocam menüde olması gerektiği gibi 500fps gpu kullanımı 99 ama oyunda gpu kullanımı 30a düşüyor düşük ayarlarda...
sistemim gayet yeterli i9 14900hx 5070 8gb laptopum var 32 ram fakat csde ort 250-300 fps alıyorum ama birkaç gün önce 500 fps falan alıyordum ort bunun sebebi nedir Nvidia Studio driver kullanıyorum
Ama cznullda 99 kullanırken çektiğimde siyah ekran falan gelmiyor tertemiz sizce donanımsal bir sorun varmıdır alalı 15 gün oldu amacım mimarlık okuyorum ilk sınıfım son sınıfa kadar götürmesi
Laptopta tlou part 2 oynarken full ayarlarda sarj 36 idi ve prizden cektigimde kasmaya basladi ve laptop çöktü siyah ekran çıktı bi 10 saniye falan durdu ve geri gitti geldiginde oyunda kapanmisti normalmi
donanımsal bir sorunmudur peki operada hic oyle birsey yasamadim denedim bayada cznullda 99 kullanirken bile cektim bisi olmadi zaten o sorunu sadece chromeda yasiyordum
ayrık grafik modunda ayrıca diğer uygulamalarda yaşamıyorum bu sorunu sadece chromeda mesela ytden video izlerken cekince oluyor fakat opera gxde denedim oyle bir sorun yok cokme gibi