B3rlo isimli üyenin son içerikleri

1. B

PlayStation 5 Yardım

Nedeni Nedir Acaba?
  2. B

PlayStation 5 Yardım

n11den kafkasda adlı satıcıdan almayı dusunuyorum 32 k suan 9 taksit imkanıda var 1786208927 esnaftan almamanın sebebi eğerki iade veya kusurlu bir durum çıkarsa surecin zor olması ve taksit olmaması 1786209019 gecen yaz pc topladım zaten fakat tüm arkadaşlarımda ps olduğu için bende pc almak...
  3. B

PlayStation 5 Yardım

ps5 Almayı düşünüyorum fakat ithalatçı garantili ps5lerde fiyat oynaması çok yuksek ve hangi mağzaya güveneceğimi bilmiyorum yardım lazım
  4. B

Flying Eagle B6 Hero Plus Alınır mı?

Flying Eagle B6 Hero Plus Alınır mı genel olarak Sahil asfalt ve skate gibi yerlerde sürüp basit haraketler yapıyorum sizce nasıl?
  5. B

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

çok haklısın gerçekten. Bende öyle düşününüyorum.
  6. B

Galaxy Watch 5 Teşhir Alınır mı Alınmaz mı?

Gittim ve 2side Hatalı dediler satmadılar
  7. B

Galaxy Watch 5 Teşhir Alınır mı Alınmaz mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch-5-40-mm-graphite.html Bunu gördüm ve yarın almaya gitmeyi planlıyorum çok kararsızım sizin fikirleriniz neler?
  8. B

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

galaxy wach olanlar alınır mı? arkadaşlar ne dersiniz?
  9. B

Rtx 5070'li Sistem Önerisi Arıyorum

Bence fiyatına göre pahalı indirimleri takip edersen daha uygun bir şey alabilirsin
  10. B

5070 Ekran Kartlarından Hangisini Almalıyım ?

aktif olarak Palit RTX 5070 Infinity 3 kullanıyorum zorlandığında 80 derecelere çıkıyor şuan güncel fiyat 34 k civarı indirimle 30 k civarına alınabilirse iyi bir ekran kartı.
Geri