Arkadaslar yemeksepetinde kuryelik yaparken kullanıcam android telefon istiyorum bataryası iyi olan nfc özelliği olan ve gündelik hayatta da rahat bi şekilde kullanabileceğim oyun falan oynamıyorum genelde sosyal medya vb ona göre bişeyler önerirseniz sevinirim
herkese iyi günler arkadaşlar 4000tl civarı bütçem var genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum veya fifa falan arada dizi film izlerim monitör öneriniz varsa yazar mısınız birde...
Arkadaşlar bilenler vardır belki bgy de falan paylaşılmıştı atatürk temalı bi steam profili vardı sniper elite 3 arka planını aldım fakat çizimi nerden bulsbilirim bilen var mı
arkadaşlar 4000tl civarı bütçem var fps oyunları oynuyorum daha çok arada film dizi izliyorum ona göre bişeyler önerirseniz sevinirim. (rtx3060 12gb r5 5600)
arkadaşlar steamde 700 liram var cs go oynuyorum genelde sizce skin mi almaliyim cs2 gelince artacağını söyledikleri skinlerden yoksa oyun fiyatları artacakmış oyun mu almak mantıklı(ak47-m4a4 önerirseniz sevinirim)
Kanka bende 6 nisanda akşam sipariş verdim çok yoğunluk var diyolar açana kadar aralıksız aradığım zaman ulaşabildim 7-10 iş gününde kargoya vericez dediler 6. İş günündeyim şu an büyük ihtimal bayramdan sonraya kalıcak