b4rikat isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sizce Hangisi Daha İyidir?

tabii ki rx 6600
  2. B

Core i3-12100F + RX 6600 sistem alınır mı?

i3 işlemci işini görmeyebilir.
  3. B

Öneri Oyun Arıyorum

NFS Heat yarış için güzel
  4. B

C#'Da Regionların Çalışmasını Durdurma.

Selamlar region kodun çalışmasını engellemez sadece gözünü yoran bir kod bloğunu gizleyip gruplamaya yarar. eğer tek satırı yorum satırı haline getirirsen //console.writeline("bla bla"); eğer çoklu satırı kapatıp yorum haline getirmek istersen de /* console.writeline("bla bla")...
  5. B

Android OMG Kablosunu Almak Ister Miydiniz?

Telefondaki arama, mesaj ve whatsapp yazışmaları gibi şeylere kolayca ulaşabilmemizi sağlayan bir data geçiş sistemine sahip. Sızma testlerinde kullanmıştık... sadece yöntemlerden biri.
  6. B

Üniversite okumalı mıyım?

İnsan kaynakları eline aldığı cv de ilk eğitim durumuna bakmaktadır. Bu her ne kadar yurt dışında sorun olmasa da üniversite mezunu olmak ülkemizde zorunlu sayılır. Ama bu demek değil ki hepsi böyle! Öylesine okumuş olmak için değil sana üniversite birşeyler katacağı için oku. Kendini adamadığın...
  7. B

Bana bir akıl verir misiniz ?

Merhaba, sektörün içinden birisi olarak yazıyorum... Öncelikle elinde bir sene var. Bu bir seneyi kurs ve çeşitli online eğitimlerle yazılım alanında kendini geliştirmen için çok iyi bir zaman. Yazılım kursunun yanı sıra dil eğitimin içinde çalışmalar yapmanı ayrıca tavsiye ederim. Bu arada...
  8. B

Visual Studio 2022 Media Player eklenmiyor

Selamlar, framework sürümünüz nedir? .net framework kaç ile geliştirme yapıyrosunuz?
Geri