Sadece Tarkov oynamak için aldığım bir işlemci şimdi kargoda geliyor fakat sorun şu ısınma yapıcağı belli zaten bu yüzden güzel ve kaliteli bir şey almak istiyorum RGB meraklısı değilim hem kasamda RGB yok gayet sade bir şey anlıcağınız sadece PERFORMAS PERFORMAS PERFORMAS!! ücreti önemli değil...
Razer Deathadder essential satın aldım bugün öncedende raze eşyalarım vardın o yüzden synapse vardı oradan Dpi ını ayrlamaya çalıştığımda sadee 100ün katı sayılar oluyor benbim normalde dpiım 700dür ama bu razer baya ağır geldi 650 dpi yapmanın bir yolu varmıdır acaba ?
Doğru söylüyorsunuz biz mağazaya baktığımzda 5000 idi galiba başka bir modeliydi ama maalesef 2500 de benim için çok fazla
1754560401
Orijinali önemli değil onun için zaten sadece 5 yıldız olsun üstünde iç saha forması olsun yeter
Merhaba arkadaşlar 10 yaşında küçük bir kız kardeşim var kendisi galatasaraylı benden neredeyse aklı kestiğinden beri bir forma istiyor maç izlerken giymek için. Ben sürekli erteliyordum “bakarız , seneyeki forma daha güzel çıkacakmış” tarzında bugüne kadar almadım bu sene 5. Yıldızı taktıkları...