Selamlar . Kablolu beyaz bir oyuncu kulakligi ariyorum 7.1 surround sound ozelliyi olan ve varsa rgb aydinlatmasi asus aura sync ile senkronize olan bir kulaklik . mikrofonu varsa mikrofonu cikartila bilen . Ve muadillerine gore en ucuzu . Bilenler tavsiye vere bilirmi
Selamlar . Konu Basligindada gorduyunuz gibi Asus ROG Strix B550-A Gaming anakartim var ve 8+4 pin cpu girisi var ve cogunlukla 600w power supplylarda 8 pinlik bir cpu cikisi var . PCIe cikislarindan birisini 4 pin olarak cpu soketine baglaya bilirmiyim acaba . bu fikrimi guclendiren seylerden...
Selamlar oncelikde . Simdi Full Modulqr Power Supply-larin uzerinde guc cikis yerlerinin adlari yazilidir cpu veya pcie gibi . Diyelimki islemci 16 pinlik guc girisi lazim ama power supply uzerinde sadece 8 pin cpu guc cikisi var . Ama ekran karti taraftanda 8 pinlik bosta kalan bir guc cikisi...
464 liraya bulmustum direkt almak istedim . O zaman kryonaut ile duser mi sicakliklar ? Anlam veremiyorum o zaman neden sivi metalin 73W/mk degeri var ki ?
Almadan once incelemelere bakiyordum ve gordumki normal termal macun ile 75lere filan cikiyor testlerde filan . ve bir tik daha overclock yapmak istedim bende anakart Asus ROG Strix B550-A Gaming . Olacagi kadariyla 5600X e bir tik overclock yapacagimida dusunup sivi macun almak istedim suanda...
Selamlar onceki actigim konuda cozulmediginden yenisini actim . Termal macun olarak sivi metali guzelce hertarafina yedirterek surdum . normaldan bir tik fazla surdumki bos yuzeylere dokunsun diye ama occt stabilite testinde maksimum 86 derecelere cikiyor ki amd Wraith Prism ile bu normalde...
Nasil oluyor bundanda mi daha iyi surmek mi oluyor???? Rica ediyorum anlayanlar sorunun neden kaynaklandigini soylesinler
1728654306
Bu arada Wraith Prismin bakir yuzeyine suremiyorum alkollu bezlede temizledim amma bir turlu yuzeye yapismiyor . . Amma sogutucuyu takip cikartdigim zaman...