baba705 isimli üyenin son içerikleri

1. B

BİLGİSAYAR TUŞUNA BASINCA GÖRÜNTÜ HİÇ GELMİYOR SÜREKLİ RESET ATIYOR

Selamün aleyküm çok ciddi bir sorunum var yardımcı olur musunuz? Sabah bilgisayar normal bir şekilde çalışıyordu akşam eve dönünce bilgisayarı çalıştırınca çalışıyor ama görüntü yok. Ve ortalama 10-15 saniyede bir kendi kendine reset atıyor. Yaptıklarımı siraliyorim bir yerde hatam varmı yada...
  2. B

Ekran Kartı İçin Gigabyte mı Yoksa MSI mı?

sakın msi alma çok çabuk bozuluyor ve olurda garanti durumuna gidersen garanti bittiği zaman kartın sıfırından fazla para istiyorlar. anakart ve ekran kartı alacaksan kesinlikle markası ASUS olsun gerisi yalan 2005 den beri bilgisayar toplar satar kullanırım. tecrübe ile sabittir.
  3. B

Öneri EN İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCU HANGİSİDİR ? (ANKET+YORUM)

Selamun aleyküm Kıymetli Abilerim Değerli Kardeşlerim, 7 Tane kule tipi soğutucu arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum. Bu soğutuculardan kullanan memmun olan yada memmun olmayanlar yorum yapabilirse çok mutlu olurum. Keşke bunu değilde şunu alsaydım dediğiniz bir ürün varsada onu...
  4. B

Neden 120 Lik Sıvı Soğutma Alınmaz?

1. cümlede nedemek istediğinizi anlamadım biraz daha açık konuşurmusunuz ? 2. cümlede ise hiç bir artısı yok derken gerçekten ciddimisiniz ? artısı olmadığına ve dejavantajları ile ilgili çalışmalarınızı bilgilerinizi video olarak paylaşırmısınız ?
  5. B

Neden 120 Lik Sıvı Soğutma Alınmaz?

mesala hangi kule tipi soğutucu alınabilir. max 1100-1200 arası ?
Geri