İyi günler arkadaşlar. 25.000-30.000 TL aralığında laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Kafamda MSI THIN 15 vardı ama sanırım daha iyileri varmış bu aralıkta. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar iyi akşamlar. GTAV oynuyorken birden ekran dondu. Ses geliyordu ama ekran donmuştu. Bende power tuşundan kapattım. 1 saat sonra açmak için power tuşuna bastım ve ekran windows loading ekranında kaldı. Görüntü donmamıştı bu arada çember dönüyordu ama ne kadar beklesem de açılmadı...
Arkadaşlar şarj aletim için priz dönüştürücü arıyorum internette bir sürü farklı seçenek var hangisi uyar hangisi uymaz emin değilim bilen hocalarım yardım ederse sevinirim.
https://amzn.eu/d/aOuzXBi
Almayı düşündüğüm dönüştürücü bu.
Şarj aletimin de fotoğrafını koyuyorum.
Hocam ne deseniz haklısınız sadece anakart değiştirmeden önce sorun olmuyordu değiştirip (fanın iki ayağını da kırıp) çalıştırdıktan sonra oldu onu merak ediyorum.
Arkadaşlar dün yeni anakart aldım. Montajını gerçekleştirdikten sonra bilgisayarımı açtım ve karşıma american megatrends yazısı çıktı en altta da cpu fan error yazıyordu. Windows açıldı (normalden çok daha geç açıldı) ve 3-4 dakika sonra bilgisayar kendi kendine kapandı. Sonra tekrar açtım ve bu...
Arkadaşlar pegatron ipxsb-h61 anakarttan Asus h61m-e anakarta geçtim. Bağlantılarını vs yaptım. Güç tuşuna basınca fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor bir süre sonra da kendini kapatıyor bilgisayar. Defalarca denedim sadece az önce Asus biosu açıldı devam ettim Windows açılırken dondu...
Arkadaşlar pegatron ipxsb h61 anakartımı Asus h61M anakartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. 400 Tl ye ikinci elden buldum. Ekran kartı ram ve işlemcim sabit kalacak. Sadece anakartı değiştireceğim. Kafamda sadece eskisini çıkar yenisini tak mantığı vardı ancak düşündüğüm kadar kolay mı değil mi...
Evet çok haklısınız. Asus marka anakart almayı düşündüm ancak 700 TL ye yakın bir bütçe ayırmam gerekiyor. Kafamda da insanlarda PCI 3.0 kartlar çalışmıyorsa bende çalışır mı sorusu vardı. GT 1030 dan görüntü aldiysam belki 1050 den de alırım
1737179854
İnsanı korkutan şey para verip kartı...