BabacanMert isimli üyenin son içerikleri

1. B

The Forestta Oyun Garip Bir Hal Aldı?

Oncelikle Selamlar. The Forest indirdim ve oyunu açtım açtığımda ise aşağıda bıraktığım gibi oldu yardım edebilecek var mı? Son eklediğim fotoğraf da oyuna girdikten sonra
  2. B

Acil - Görüntü Gelmiyor

Cevap için teşekkürler
  3. B

Acil - Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar eski bir işlemciye overclock yaptım. 2.8 GHz den 3.5 GHz e çıkarttım ama 10dk sonra pc dondu bende kapattım sonra açtığımda görüntü gelmedi ve işlemci fanı çok hızlı dönmeye başladı. Görüntü gelmediği için de biosa da giremiyorum. Acil yardım
  4. B

Sizce Sistem nasıl? (Monitör Yok)

Ne önerirsiniz?
  5. B

ASUS PRIME B360M-K vs GIGABYTE B450M S2H

Yanlış oldu düzelttim
  6. B

ASUS PRIME B360M-K vs GIGABYTE B450M S2H

Sizce hangi anakart? ASUS PRIME B360M-K vs GIGABYTE B450M S2H
  7. B

Hepsiburadadan anakart alınır mı?

Öncelikle hepsiburada dan bu anakarti https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-3600mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-HBV00000H3C7W?magaza=Hepsiburada almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
  8. B

CD ROM yerine HDD Takılır mı?

Teşekkürler
  9. B

Yani öylede olur sadece uyumluluk sıkıntısı olurmu diye sordum.
  10. B

Arkadaşlar eski bilgisayar a ssd aldım. Ama anakarttaki birinci sata kablosu CD ROM a digeride PC deki HDD ye takılı ben şimdi hdd deki sata kablosunu ssd ye takip CD ROM yerinede HDD takabilir miyim.
  11. B

ASUS PRIME A320M-K vs GIGABYTE A320M S2H

Teşekkürler
  12. B

Teşekkürler. Peki bu işlemciyi itopyadan buldum. İyi bir işlemci mi?
  13. B

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topluyorum. İşlemci: AMD RYZEN 5 3350G PRO 3.6GHz 4MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Depolama: KINGSTON 240GB A400 SATA 3.0 2.5" SSD Ram: 8x2 16 GB Ram Bu sistem için Bu iki anakarttan hangisini önerirsiniz. Bu sistemi daha çok yazılım için kullanacağım.
Geri