babalikdavasi isimli üyenin son içerikleri

1. B

İgmg Milli Görüş Teşkilatına Soru.Bizi Allah mı Yarattı ?

Ben Avrupa Milli Görüş cemiyetini takdir ediyorum .Sadece hiç kimse Milli Görüş ismini kullanarak zulüm yapmasın .Doğru mu? Bir çocuk ismi Simay Karaman.Benim çocuğum ama onu soysuz bırakmak istiyorlar .Üstelik Milli Görüş rüzgarını arkasına alarak .Bu şerefli toplumu kendi...
  2. B

Bdhdjjdjdud

Çocuk Almanya'da ama dava Türkiye'de .3 yıldır tebligatlara bilinçli cevap vermiyorlar .Çocuğa sahte baba atıyorlar.
  3. B

Bdhdjjdjdud

Avukat var ama dava Alanya'da ve maalesef 3 yıldır devam ediyor ama muhatap mahkeme tebligatlarina bilinçli olarak cevap vermiyor .Bu yüzden üzüyor. Çünkü çocuk Almanya:da
  4. B

Bdhdjjdjdud

Dava Türkiye'de ama çocuk Almanya 'da davaya cevap vermiyorlar Tam 3 yıl oldu
  5. B

Hsjejej

6. B

Bdhdjjdjdud

Ben bayanı bekar biliyirdum.Hami olduktan sonra evli olduğunu öğrendim.Babam milli görüş başkanı ve itibar kaybolmasın.Çünkü bunu halka anlayamayız, dedi.Ve ayrıca kocası ile ortak malları olduğu ve ihanetten dolayı bunları kaybedeceğini söyledi.Ayrıca kocası bu durumu öğrenirse kendisine ve...
  7. B

Bdhdjjdjdud

Evet Türkiye de dava açtık ama davaya 3 yıldır cevap vermiyorlar .Türkiye'den mahkemede bir sonuç alamıyor.Çünkü hiç bir tebligata bilinçli olarak cevap vermiyorlar .Çocuk okula başladı ve kimlikte babasız .Dedesi Milli Görüş başkanı olduğu için sitem yapıyoruz.Elbette Allah ömür verdiği...
  8. B

Bdhdjjdjdud

Hsheueuueueieuie
  9. B

Hsjejej

Okay çok karışık ve burda açıklanamayacak kadar çok karışık 1778915988 Bayanın evli olduğunu bilmiyordum
  10. B

Hsjejej

Bsjsjjsjsd
  11. B

Hsjejej

Babasıyım ve çocuğum hayatta mı ona ne oldu bilmiyorum .Endişeli bana .Ona canim fena
  12. B

Djjejdidiidid

Hshsjsjjs
  13. B

Hsjejej

Bhsjejsjisjw
  14. B

Öneri İgmg Milli Görüşe Açık Mektup .Babalık Davası İçin Lütfen Yardım Edin

Bir çocuk doğuştan şansız ve masum .Gayri meşru sonucu doğdu.Onun ne suçu var? Bu çocuk neden p.. damgası yesin ki?Babasını gizlemek bu dakikadan sonra kime ne fayda var...
  15. B

Hsjejej

Bsjsjjsjjsjs
Geri