babapirobaba21 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Pc' ye Trojan Bulaştı

hocam çok teşekkürler düzeldi tarama yaptım 16 tane virüs varmış karantinaya al dedim 20 derece düştü sıcaklık gerçekten virüsmüş demek ki
  2. B

antivirüs mü bilmiyorum ama görev yöneticisinde baktığımda birkaç tane bilmediğim dosya var birinin ismi Sync to receive asynchronous, System settings Broker, Credential guard vbs key, User OOe Broker Bunlar virüs sanırım hepsinde kırıcı kelimesi var bunlardan nasıl kurtulabilirim 1713078693...
  3. B

hazır sistem benimki daha 2 ay önce aldım termal macun zaten sürülü geliyor galiba hazırlarda 1713019289 hocam sistemi 2 ay önce aldım hazır sistem olduğu için termal macunlar sürülü arka plandaki her şey kapalı ve görev yöneticisinde her şey normal gibi gözüküyor ama kullanımda öyle değil hatta...
  4. B

Arkadaşlar bilgisayarımda bugün itibariyle aşırı ısınma var işlemcim r5 7500f stok soğutucu ile kullanıyorum normalde boşta 60-67 derece olması gereken işlemci boşta 78-80 herhangi bir oyunda da rahatlıkla 90-97 dereceye çıkıyor ekran kartımı da boşta 45 derece diye gösteriyor ama dokunduğumda...
  5. B

Hangi monitör daha iyidir?

Arkadaşlar yarın monitör alabilirim bütçe 6.5k iki tane monitör buldum bunlardan hangisi sizce daha mantikli 1-Samsung odyssey g5 2-Aoc Q27g2e Telefondan yazdığım için link koyamadım isimleri böyle
Geri