babapro206958 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri 50-60 Bin TL Laptop Önerisi

Tamamdır hocam çok teşekkür ettim bu arada bir arkadaşım da şunu önerdi bunu tavsiye eder misiniz? https://www.trendyol.com/erazer/deputy-15-p1-md600004-intel-core-i7-13620h-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-15-6-144hz-fhd-ips-freed-p-949544368
  2. B

Teşekkür ederim hocam bir de bu işlemciyi ilk defa görüyorum intel de vb. bunun karşılığı nedir yani ortalama olarak hangi intel işlemcisi ile aynı güçte biraz saçma bir soru oldu ancak hayatım da hiç ryzen kullanmadığım için bunu soruyorum
  3. B

Arkadaşlar selam şu anda YKS Öğrencisiyim sınav bittikten sonra bi 1 ay içerisin de laptop alacağım yani hemen hemen temmuzun ortaların da alacağım bu laptopu öncelik olarak oyun için kullanacağım ancak üniversiteye de götüreceğim bu yüzden fan sesi motor sesi gibi çalışmazsa benim için iyi olur...
  4. B

Mediamarketten Aldığım Hp Victus Hakkında Yorumlarınz

Hocam donanım olarak kötü değil ancak fiyatı işin içine soktuğumuzda bu fiyata alınabilecek çok çok daha iyi laptoplar var örnek vermem gerekirse: https://www.trendyol.com/thunderobot/rs16-i7-14700hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5060-8gb-115w-16-inc-2k-qhd-300hz-fdos-gaming-laptop-p-1098036181 gibi
  5. B

Tobb Etü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Sıralaması Bu Sene Ne Olur?

Doğru hocam ancak en azından tahmini bir şeyler arıyorum sonuçta hedefime göre çalışmalıyım
  6. B

Hocam diplomat olmak istiyorum açıkçası.
  7. B

Arkadaşlar selamlar %50 burslu bir şekilde bu bölümü okumayı planlıyorum en son ki veriler fotoğrafta ki gibi bu şekilde sizce bu sene kaçla alır 130 bine girsem yerleşebilir miyim cevaplarsanız sevinirim bir de bu üniversite de bu bölüm okunur mu sizce eğitim kadrosuna baktım inanılmaz iyi bir...
Geri