Tamam tahammülün yoksa yazma cevap. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok o senin kendi fikrin kendi yargılaman. Şurada bir konu açtık fikir danisiyoruz gölge etme. Evet oyle paylasmisim cok da iyi etmisim yine olsa yine ederim enazindan senin gibi "bu adam 5070 al diyordu" diye iftira atmiyorum...
He canım varsayalım ki amd gömüp nvidia yuceltiyorum senin icin bir mahsuru mu var? Boyle yapacak olsam senin fikrine ihtiyacım mı var? Vatan savunur gibi amd savunuyorsunuz. Ben o bahsettiğin konuda 5070 al demedim. Adam iki kart sordu ben de rastgele denk geldiğim bir videonun üzerine o konuyu...
Merhaba Arkadaşlar,
Mouse değiştirmem gerekti. Genelde MSI üzerinden gitmeyi sevdiğim için de GM51 i gözüme kestirdim sensörü paw-3395 olduğu için övgüler almış. Kablolu ya da kablosuz kullanılabiliyor, tüm incelemeleri olumlu ve setup a da uyacağı kanaatindeyim ancak fikrinizi almak istedim...
Yazık 40k ya. Toplama bu sistemi oem paket bak
1772689427
https://www.gaming.gen.tr/urun/862654/pc-hocasi-gg17-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Undervolt denilen işlem. Tam onu yazacaktim arkadaş yazmış. -15 yeterli olur genelde ama çökme olmuyorsa 25 de yapanlar var. Bu arada 75 derece 7800x3d icin anormal bir derece değil bu işlemci stok ayarlarda bu isilari görüyor ve bu sekilde çalışmak icin tasarlanmış. Serin olsun herkes ister ama...