BabaYaga89 isimli üyenin son içerikleri

1. BabaYaga89

OEM Paket Önerisi (Özellestirilebilir)

Dogru ama tercihleri o yonde
  2. BabaYaga89

Ya oyun oynamak amacli istiyor ve 10 sene ugrastirmasin diyor. Adamin harcayacak parasi var ne diyeyim. Benim gibi msi da seviyor. Ben mesela bir liste yaptim şu şekilde: Ram: Kingston beast RGB 2x32 6000mhz cl30 Board: Msi x870e tomahawk wi fi Ekran karti: Msi 5080 gaming trio ya da ventus 3x...
  3. BabaYaga89

Mini kasa degil standart hava akisi guzel bir akvaryum gider.
  4. BabaYaga89

Sıvı soğutma lcd ekranli olursa hoş olur diyor. Ssd kapasitesi de butceyi sonuna kadar kullanalim ne kadar fazla olursa o kadar iyi diyor. En az 2 tahminimce 1780252073 Ek olarak akvaryum kasa tercih
  5. BabaYaga89

Siyah istiyor. Farketmez 5090 şart degil 5080 de olur 1780251510 Ek olarak marka msi tercih ediyor yani anakart kasa ve ekran karti msi olacak
  6. BabaYaga89

Yani tek tek toplama yerine oem paketi ozellestirmek daha mantikli diye oyle dedim. 64 ram olan cok oem paket yok mesela. Parcalar sifir.olacak
  7. BabaYaga89

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

1080p dışında bir çözünürlükte kullanacaksan bir performans farki yok. Uyguna bulursan 9800x3d. Bulamazsan 7800x3d
  8. BabaYaga89

Merhaba Arkadaşlar Yakın bir arkadaşım bugun yarın bir pc alacak güzel de bir bütçe ayırmış yardımcı olmak adına bu konuyu açıyorum. Ekran kartını 5080 ya da olursa 5090 tercih ediyor her tür oyunu oynuyor. Ram kesinlikle 64gb istiyor. Anakart, ekran karti ve kasayi marka olarak msi istiyor...
  9. BabaYaga89

Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

Ssd soğutucu o. Bıraksaydın iyiydi ama atmışsın artık. Sorun olmaz.
  10. BabaYaga89

Msi Mag 325qf Monitör Alınır mı?

Bu ürünü özellikle bilmiyorum ama VA panel genelde oyunlarda çok önerilmez. Daha çok film izlerken keyif verir. Ben VA kullanıyorum ghosting sorunum olmadı ancak yaşayanlar çok.
  11. BabaYaga89

Çözüldü✓ 5060 Ti 16gb 7500x3d Almaya Değer mi

Bilip bilmeden şu yorumları yapmasanız... Nasıl oluyor mesela arkadaşım bizi bir aydınlatıver? Anladığım kadarıyla soğutucun iyi olursa 9700x in L3 önbelleği 32 mb tan 96 mb a çıkıyor öyle mi? Ghz farkı diyeceksin ama o iş öyle olmuyor fps için sana lazım olan özellikle L3 önbellek. Zaten...
  12. BabaYaga89

Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

Fark etmez ama o mandal olmadan da ram oraya takılır ve çalışır bilgin olsun.
  13. BabaYaga89

Öneri Oled Monitör Önerisi

Öyle anladım ben de 1779654984 Bu da ürünlerden biriydi teşekkür ederim öneri için
  14. BabaYaga89

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

+1 Hakikaten baydı bu işler
  15. BabaYaga89

Öneri Oled Monitör Önerisi

Oneri var mi peki? Yoksa 20k olani yapistiracam. 3 5 k hesap edelim derken sorunlu mal almayalim.
Geri