BabaYori isimli üyenin son içerikleri

1. BabaYori

65K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Ben onda karar kılıyordum oysaki :/ senin önerin varmı peki?
  2. BabaYori

65K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar ben gemi mühendisliği okuyan kuzenim için bir laptop satın alıcam, maximum 65 bin TL'ye çıkabilirim çizim programlarında beni üzmiyecek aynı zamanda oyun performansı yüksek işlemcisi ve ekran kartı bu fiyat bandına göre max performansi vericek bir laptop önerebilir misiniz...
  3. BabaYori

M2 sdd önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar m2 sdd'im bozuldu acil m2 sdd lazım fakat bütçem 1300 tl civarında alttaki wd blue marka sddyi almayi düşünüyorum sizin bu fiyat bandında 500 gb m2 sdd öneriniz varmı? Birde bu m2 sdd'nin kronik bir sorunu vs. varmı alınır mı sizce...
  4. BabaYori

Sanırım m2 sdd'im bozuldu

Yok gözükmüyor sadece harddisk gözüküyor aşağıya attım görseli, 4 yıldır temizlemiyordum bi temizliyeyim dedim temizlemez olaydım.
  5. BabaYori

Anakartım gigabayt b450m s2h ama sorunu tam anlamadın sanırım şuan m2 sdd takılı ama bildiğin çalışmıyor ne biosta gözüküyor ne de windowsda sadece harddiskim gözüküyor o kadar harddiskede zaten windowsu kurdum öyle pcyi açabildim fakat m2 sdd hiçbir şekilde gözükmüyor ne windowsda ne de biosta...
  6. BabaYori

Selam arkadaşlar bilgisayarımı temizledim. İşlemci termal macun ve ekran kartı termal macununu değiştirdim onun dışında m2 sdd ve hdd'ye hiç dokunmadım bile fakat pcyi açtığımda altta görselini attığım hatayla karşılaştım. Hardisk oynamıştır, kabloları çıkmıştır diye sök tak yaptım farklı kablo...
  7. BabaYori

23-25k arası sıfır sistem önerisi

Arkadaşlar sadece oyun için alıyorum bu fiyata alabileceğim en f/p sistemi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  8. BabaYori

Nasıl bir avukata soru sorabilirim (ücretsiz)

Merhaba arkadaşlar ailevi olarak bir mesele var. Mesele uzun bir mesele şuan anlatamıcam. Sadece konuyla ilgili bir avukata soru sormam lazım. Böyle soru sprabileceiğim ücretsiz bir platform vs. Varmı?
  9. BabaYori

Takas mantıklı mı sizce ?

Arkadaşlar aşaığıda sistemle laptopumu takas edicem mantıklı mı? Üstüne 3500 Tl alıcam. Ekran kartını değiştirip 3060ti falan almayı düşünüyorum bu işelmci ve anakart problem çıkarmaz dimi? Benim laptop bu= ASUS TUF A15 GAMİNG LAPTOP İlan No: 1087403662...
  10. BabaYori

Mantikli Takas Olur Mu?

Kanka leptop 5 aylık piyasada 15k civarı adamın teklif ettiği klavye reddragon kumara red switch +mouse(bilgisini henüz alamadım) üstüne 1000 tl civarı para almayı düşünüyorum tabii adamın sistemine test de edeceğiz ona göre daha detaylı pazarlık yapacağım 1679864030 Adamın sistemini sadece...
  11. BabaYori

Mantikli Takas Olur Mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-a15-gaming-laptop-1087403662/detay/ Arkadaşlar bu laptop benim ilanda gördüğünüz gibi satıp kendime güzel bir sistem toplamaktı amacım şöyle bir teklif geldi; İ5 10400f Sapphire Rx 5600 Xt Orion...
  12. BabaYori

5k TL sistem önerisi

Arkadaşlar 5bin tl bütçem var ikinci el ne tür bir sistem alabilirim? fazla ağır oyunlar oynamıcam ama bu fiyat bandında alabileciğim güzel bir sistem istiyorum. İkinci el piyasasına hakim kişilerden ilan önerileri alabilirim. İstanbuldayım elden alabilirim.
  13. BabaYori

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

Peki başvuruyu yılbaşından önce halletim diyelim. Fakat başvuru yılbaşından sonra kabul edildi diyelim. Zamdan etkilenirmiyim?
  14. BabaYori

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

Hangi şubeyi arayım peki? olmadı ben bu belgeyide çıktı çıkarıp sgkya gidip ordan öğrenmeye çalışabilirim. Fakat çok sıra olur tahminimce.
  15. BabaYori

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

O durum belgesine ulaştım fakat üstünde başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. Sadece babamın tcsi doğum yeri ana baba ismi ve AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, ASKERLİK HİZMETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR. Yazıyor fakat başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. askerlik borçlanma başvurusu yaparken başlangıç ve...
Geri