Merhaba arkadaşlar 3 ay evvel spora başlamıştım belimdeki ağrılardan dolayı mr çektirdim l4 l5 s1 fıtık olduğunu öğrendim biri ikinci derece diğeri başlangıç ağrılarımdan 3 ay geçti ve o zamankinden daha iyiyim ancak sporda hangi hareketlerden uzak durmalıyım emin olamadım suan tekrar basladıgım...
Bende o yüzden fazla yüz vermiyorum gerçekten bazen hatta soğuk yaptığım oluyor yakın arkadaşlarım bana kızıyor ixjelendm kiza niye böyle soğuk yapıyorsun diye
1704625653
Öyle yapıyorum açık açık bende belli etmiyorum yemeye götüreceğim çünkü buluştuğumuzda muhabbet döndü götüreyim fln diye...
Boy da para da var tipimde ortalama ama bu kız garip hacı kizin para umrunda değil bi kaç kere muhabbeti döndü okuduğum bölümle ilgili konusurken kendime yetecek kadar param olsa yeter diyor öyle para göz fln değil zaten buluştuğumuzda fln ödememe çok karşı çıktı izin vermiyor asla
1704625121...
Ettik ama gündelik oluyor mesela okula gelmediği gün bana yazıyor yada buluşacağımız gün fln konuştuk yemek olayı da orda muhabbet arasında söylemiştim olur fln demişti
1704616224
Eski sevgili olayı da söyle oldu aile içi muhabbet ediyorduk konu birden oraya geldi anlatmak istemiyordum ama...
Yakın zamanda ayrıldım dedi ama ne kadar olduğunu sormadım mal gibi ama yaklaşık 1 2 ay ve daha fazla olmuştur diye düşünüyorum çokta yakın değil
1704574500
Kullandığını zannetmiyorum çünkü ona karşı bişey hissettiğimi bilmiyor bence belli etmedim çünkü yüz vermiyorum wp de konuşmamız olmadı...
Üni başladıktan sonra bi kizla tanıştım konuştukça hoşlanmaya başladım bir süredir konuşuyoruz ama hep duraktan durağa oturup böyle uzun uzun muhabbetimiz olmadı arkadaş ortamı olduğu için. bi otobüste baş başa kalıyoruz orda böyle sohbet ediyoruz kızla çok fazla göz teması kuruyoruz gülüyor ama...