https://www.n11.com/urun/acer-travelmate-p4-14-tmp414-53-7655-nxvztey001-i7-1355u-16-gb-512-gb-ssd-14-linux-dizustu-bilgisayar-81197589?magaza=rasyonel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst
travelmate p4 ün bu modeli i7 1355u işlemci ve 16gb ramli olan bu...
Dell vostro diğerlerinden iyi bir seçenek mi diyorsun
1748331387
Şuan en düşük seviyelerine yakın fiyatlarda n11 de magic mağazasında falan. Sanırım daha altına düşmez gibi
teşekkür ederim yardımların için. Yukarda bir arkadaşın attığı Asus VivoBook 15 16gb ramli olanı başka bir siteden taksitle bakacağım sanırım mantıklı geldi bana daha iyi bir alternatif bulamaz isem.
bakacağım teşekkürler.
Selamlar,
Kız arkadaşım matematik yüksek lisansı yapıyor aynı zamanda özel ders veriyor. Derslerini verebileceği, günlük işlerini halledebileceği, bataryası süresi iyi, kendi çalışmalarını yapabileceği bir laptop arıyorum. Önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler...
Merhabalar, yaşadığım 2 adet sorun var;
1) cs2 de ekran oranını 4:3 yaptığımda sabit dururken sıkıntı yok ama hareket etmeye başladığımda sanki sharpness/keskinlik açılmış gibi sağa sola dönerken görüntü bozuluyor sadece 4:3 de oluyor 16:9 da olmuyor.
2)Yine 4:3 aldığımda ekran kartının...
Merhabalar, türkiyeden kıbrısta yaşayan kuzenime bilgisayar toplamayı düşünüyoruz ama giderken gümrükte sorun yaratıyorlarmış diye bir şey duymuş. Bilgisayarın sıfır olmaması eskiden alınmış olması gerekiyormuş fatura falan istiyorlarmış. Bilgisi olan biri var ise aydınlatabilir mi ?
Max 100k bütçe ile sadece kasa. Çoğunlukla oyun + video kaydı için kullanılacak. Videolar da editlenip render alınacak. Bunun için bir sistem önerebilir misin ?
Şuan oynadığım bir oyun yok günlük 1-3 saat arası oynarım diye düşünüyorum.
Nerdeyse tamamı solo 1900 saat warframe oynadım, yine de arkadaşsız değmez diye mi düşünüyorsun ?