babylonnnn isimli üyenin son içerikleri

1. B

Secure bootu açıyorum ama hala kapalı gösteriyor

asndjsabdnasjıa hocam halloldu herhalde sağ olasın
  2. B

hocam ayarlar bende öyle zaten secure boot windows uefi mofunda ama kapalı gözüküyor sorun burda
  3. B

deneyip tekrar yazacağım teşekkür ederim 1757439265 boot kısmında security diye bir bölüm yok , main kısmında var ama girdikten sonra enabled veya disabled yapabileceğim bir bölüm yok
  4. B

görselde olduğu gibi secure bootu bios ayarlarından Windows UEFI mode yapmama rağmen güvenli önyükleme durumu kapalı diyor yardımcı olabilir misiniz?
  5. B

Mavi Ekran Bilgisayar bu ekranda kaldı

hocam bios pilini çıkarıp taktım bilgisayar açıldı bi sıkıntı yok şu an
  6. B

b450m s2h olması lazım 1757351450 nasıl atacağım ki
  7. B

nasıl yapacağım şu an hiçbir şey yapamıyorum
  8. B

bios ayarlarından değiştirdim ve şu an ne klavye ne de mouse çalışıyor hiçbir şey yapamıyorum
  9. B

Merhaba arkadaşlar, valorant TPM2 hatası verdiği için bir yönlendirme yazısı gördüm ve yazılanları uyguladım ancak bilgisayar bu sayfada kaldı yardımcı olabilir misiniz?
  10. B

Öneri 30k civarı laptop önerisi

eyvallah hocam
  11. B

hocam ilk attığınız laptopun yorumlarında kullanlmış ürün yollanmış acaba sıkıntı yaşar mıyım
  12. B

https://www.hepsiburada.com/msi-thin-a15-b7vf-075xtr-amd-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005WV4QH 30k civarı laptop almayı düşünüyorum msi ve asus kalitesinden vazgeçmeyeceğimi düşünüyorum en iyi tercih ne olabilir?
  13. B

20-30k arası en fp laptop önerisi

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. CS2 ve valorant gibi fps oyunlarını yüksek fpslerde oynayabileceğim bir laptop arıyorum, biraz araştırdım ve bana en uygunu atacağım linkteki laptop geldi. Siz ne önerirsiniz...
  14. B

mouse ve mousepad önerisi

teşekkürler hocam
Geri