badam isimli üyenin son içerikleri

1. B

CASİO G-SHOCK SAAT 3799 TL

satıcı trendyol üzerinde de indirim yapmış, peşin fiyatına 3 taksit seçeneği var https://www.trendyol.com/casio/g-shock-gmd-b300sc-2dr-g-squad-bluetooth-baglantili-adim-sayar-20-atm-su-gecirmez-kadin-kol-sa-p-926267744
  2. B

Discord yıllık nitro almak mantıklı mı

1000 lira seni ekonomik olarak zora sokmuyorsa yıllık almak daha mantıklı, bu yıl içerisinde zam geleceğini düşünüyorum.
  3. B

🔥İndirim Macbook M4 16 Ram 10 cpu 8 gpu peşin fiyatına 9 Taksit

Kasım ayında peşin fiyatına 12 taksite 42bine almıştım trendyoldan.
  4. B

JYSK oyuncu koltuğu 6,500₺

Çakma Ikea demek Jysk firmasına biraz hakaret olur. İkea kadar büyük olmasa da mobilyaları gayet kaliteli, Avrupa'da bilindik Danimarka merkezli bir firma. Türkiye'de Ayrılıçeşmesinde mağazaları bulunuyor. Geçen sene yatağımı burdan almıştım, kargo süreci biraz uzundu. Ürün Danimarka'dan geldiği...
  5. B

❌İndirim Bitti! 2 TB M2 SSD 8.741 TL (Soğutuculu - 2GB Dramli - 7415/6800 - Gen4)

SSD markasını bilmiyorum ama bu siteden 2013 yılında bilgisayar toplamıştım. Çizgilerini o kadar bozmadılar ki o zamandan beri site tasarımları hala aynı.
  6. B

❌İndirim Bitti! Wacom One By Medium Grafik Tablet 1572TL

Aynı ürünü 2025 ağustos ayında vatanda %50 indirime girdiğinde 1250tl'ye almıştım, 1 haftada hevesimi aldıktan sonra letgoda 2bin liraya satmıştım.
  7. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

bu sabah itibariyle 4 ürünüm teslim edildi
  8. B

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

399'a aldığım kılıf için +50 lira kargo vermemek adına mağazadan teslim al seçeneği seçtim. ürün mağazaya teslim edilene kadar yurtdışına çıkacak olduğumdan ürün mağazaya teslim edildikten sonra kaç gün orada bekletileceğini öğrenmek için canlı desteğe bağlandım, durumu anlattım bir süre...
  9. B

dün sabah 4 sipariş verdim hala hazırlanıyor aşamasındalar
  10. B

Zamanında wise uygulamasında ingiltere üzerinden sanal kart oluşturmuştum. Kabul etti.
  11. B

Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

görüntüleyebilirler. ssl olan sitelerde sadece domaini görebilirler instagram.com gibi, daha ayrıntılı göremezler ama girdiğiniz sitelerde ssl yoksa tam bağlantıyı görürler örneğin instagram.com/kullanici-adi gibi.
Geri