-Baddie isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çok iyi ses kasılacak kulaklık önerisi

Cloud Core nasildir hocam 2k butceye?
  2. B

KZ ZSN PRO X nasıldır?

Hocam 2025 yilinda cs2de ses kasmak icin hangi fp kulakligi onerirsiniz peki? 1000tl ve alti olursa iyi olur.
  3. B

Masaüstü ve Başlat Çubuğuna tıklayamıyorum

Ya hacı rx 6600 aldıktan sonra pc iyice kafayı yedi, araştırmadığım yer kalmadı format atcam şimdi temizinden ins düzelir lanet şey.
  4. B

Masaüstü ve Başlat Çubuğuna tıklayamıyorum

Çözüm bulabildinmi hocam aynı sorundan müzdaribim şuan.
  5. B

Görev çubuğu sürekli bozuluyor

Çözümü buldunmu hocam aynı sorundan müzdaribim şuan.
  6. B

Görev Çubuğu ve Masaüstü Tıklanma Sorunu

Arkadaşlar son 3-4 gündür oluyor bu durum. PC'yi daha şimdi açtım ve görev cubuğuyla masaüstündeki uygulamalra tıklanmıyordu. Başlat menüsündeki hiçbir şeye tıklanmıyordu, ayarlar vs. Hatta görev yöneticisine bile tıklanmıyordu. bu sorunu nasıl çözebilirim internettteki şeyleri denedim...
  7. B

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |Huano Speed Yellow ve Speed Silver Seçenekli| 1064 TL

ben amazondan siparis verdim 4 kasimda ne zaman gelir acaba. almanyadaki amazon tesisinden yine almanyadaki baska bir amazon tesisine geldi , turkiyeye gelmesi cok uzun surermi varış 18 kasim diyor.
  8. B

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |Huano Speed Yellow ve Speed Silver Seçenekli| 1064 TL

Nasil mamnunmusun hocam? 1730725919 İnternette yağlanmış olanın sesi daha tok geliyor hocam. Sizdede oylemi yoksa ince mi ses?
Geri