Mousemi uzun yıllardır kullanıyorum son birkaç aydır sol clikci çift tıklıyor ömrünü doldurdu sanırım. Yeni mouseler pahalı olduğu için switchleri değiştirip kullanmaya devam etmek istiyorum fakat pek fazla bilgiye sahip değilim. Hangi markayı önerirsiniz ve nereden satın almalıyım çünkü bazı...
Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim okulda kullanabileceğim not alabileceğim bir tablet bakıyorum. Yanına klavyeli bir kılıf alıp öyle kullanacağım. 2 model kafamda belirledim.
Öncelikle S9 FE de 6 GB RAM sizce yeterli olur mu? Yoksa 8-256 GB olanına bakıyorum.
Ya da neredeyse 8-256 GB parasına Tab...
Genelde daha çok Google'da gezinirken veya YouTube'da özellikle çok oluyor video izlerken ekran da birden beyaz bir patlama oluyor.
Videoda görebilirsiniz biraz kalitesiz olmuş yükledikten sonra ama yine de gözüküyor...
Merhaba. Geçen bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Windows Defender'da cihaz güvenliği kısmında standart donanım güvenliği desteklenmiyor şeklinde uyarı var. TPM BIOS'ta açık olmasına rağmen Defender TPM'yi görmüyor. Sıfırlamadan önce bu uyarıyı almıyordum. Kapata basınca 3 kere evete basıyorum...
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım. Almadığım tek parça sadece ram kaldı. Sizce CL değeri olarak bir fark yaratır mı. Yoksa 3600 mhz almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim:
Ryzen 5 5600 işlemci
Asus b550m-a anakart
Xpg sx6000 pro m2 ssd
Xfx rx 6600xt speedster...