Arkadaşlar sistemimde daha yeni değişikliğe gittim. İkinci elden Msi rtx 5070 gaming trio aldım. Psu yeterli gelsin diye psuda değiştirdim ama psu sıfır olarak aldım psu marka modelide Msi mag a750gl 750w 80+ gold. Şu an ekran kartından anladığım kadarıyla coil whine sesi geliyor. Masaüstünde...
Hocam kasadan gelen kabloyuda ekledim anakart girişlerinide ekledim kasadan başka zaten bi hd audio geliyordu onu yerine taktım fotoğrafta 2 usb girişinden bir dolu o dolu olan işlemci sogutucu ekranı ile alakalı bir şey şu boş usb portunu dolduramıyorum fotoğrafta eklediğim girişin pinleri ona...
Arkadaşlar Msi pano m100r kasa aldım anakart olarak asus prime b650m-k var kasadan gelen hiçbir kablo anakart usb portlarına girmiyor bi tane kablo var 9 pin ama eksik pin yanlış yerde duruyor. Anakarttaki usb girişleri karşıdan baktıgında sağ alttaki pin eksik ama kasadan gelen girişte ya sol...
Merhaba 6-7k civarında bütçem var kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bu bütçelerde en çok bahsedilen kulaklıklar olarak bunları gördüm. Hangisini tercih etmeliyim? Bunlar dışında başka önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
6k bütçem var kablosuz gaming kulaklık almayı düşünüyorum. Kendim biraz araştırdım hyperx cloud 3s ve hyperx cloud alpha görebildim. İkisinden birini almayı düşünüyorum ikisi arasında tercihim hangisi olmalı? Veya bu bütçede bu kulaklıkların ikisinden de daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var...
Max 3000TL bütçem var kablosuz %75 klavye almak istiyorum bide ek olarak klavyenin ışıkları harfleri aydınlatan şekilde olursa iyi olur karanlıkta görebilmek için ama zorunlu değil. Tavsiye var mıdır arkadaşlar?
Arkadaşlar dizi, film, maç falan izlemek için televizyon almak istiyorum. Öyle çok iyi bir şey istemiyorum 15-20k aralığında üzmeyecek bir şey olsa yeterli tavsiyeniz var mıdır?
Arkadaşlar rtx 5070 ve 7500f ikilisini kullanmayı düşünüyorum kaç w psu alsam uygun olur acaba? Ben en düşüğünü merak ediyorum yani daha iyi olabilecekleri değil de en düşüğünü söylerseniz iyi olur.
Sistem
rtx 5070
7500f
xpg lancer rgb 2x16 6000mhz cl30
asus prime b650m-k
Arkadaşlar 2k bütçe var attığım 2 klavyeden birini almayı düşünüyorum bu bütçelerde önerebileceğiniz daha iyi klavye var mı acaba? Mekanik falan olması hiç önemli değil tek isteğim kablosuz olsun başkada bir özellik istemiyorum. 2k bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz klavye nedir...
anakart asus prime b650m-k
ram XPG Lancer RGB 1x16
ssd Kioxia Exceria Plus G3 1tb
işlemci soğutucu Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB
bende aynı sistemin bu hali var memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha tabi ben biraz ışık falan olsun diye soğutucuyu rami rgb tercih ettim sen bütçeyi...