ben 4 aydır shadow'u kullanıyorum, 68 derece seviyelerinde geziyor, fiyatına göre memnunum, sorusu olan varsa cevaplayabilirim
ofisten arkadaşa 52'ye asus'u aldık dün, 9 taksit olması büyük avantaj. Asus'un stok bitti bu arada.
Ben 49 yaşımdayım ve ilk projeksiyonumu 2002 yılında aldım. Projeksiyon nesillerini de TV nesillerini de gayet iyi bilirim teknoloji meraklısı biri olarak. Konuyu paylaşan kişi buzdolabı paylaşmış siz derin dondurucu önermişsiniz gibi düşünün. Ayrıca söz konusu projektör kısa mesafe projektörü...
ben anneler gününde teknosadan 18 bine 5400 serisini aldım, yanında da 3500 liralık ütü hediyesi vardı. Makina güzel, TR menü yok sadece. 5500 serisi için çok olumsuz yorumlar var. Almadan önce mutlaka araştırın. Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kahvenin aroması da gayet güzel geliyor.
Yeni soket geliyor, intel yeni nesilde X3D'ye rakip olabilmek için yeni bir teknoloji geliştirmiş ancak mevcut soket pin sayısı yetmediği için tekrar soket değiştirmeye mecbur kalmışlar. 1851 soketin ucuzlamasının sebebi bu.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_kingston-2-tb-xs1000-boc-external-usb-32-gen-2-tasinabilir-ssd-kirmizi-1251364.html
bu alınır mı
tanesi 8800'e geliyor
Önceki kasam varken sıklıkla takip ettiğim bir üründü. 7500 bandından aşağı düşmedi.
Meraklısına iyi fiyat. Buradan sallaması kolay. Şu fiyata olmalıydı, yok bu fiyat eder mi vs.
Arkadaş, getirebiliyorsan sen getir o zaman da görelim seni sen sat daha ucuza, herkes senden alsın. Zilyon tane...
45 civarına 5070 TI varken bu rakamlar 5080 için çok saçma. Unutmayın ki 5070 TI, 5080'in kırpılmış hali. 4000 serisinde öyle değildi.
Zaten DLSS, MFG derken aradaki farkı çok rahat yakalıyorsunuz, bence iki kart arasındaki fiyat farkı kesinlikle değmiyor 5080 almaya.