Herkese hayırlı akşamlar
klavye almayı düşünüyorum ve full fps oyun oynuyorum o yuzden %60 klavyeler tercih ediyorum masamı kaplamaması açısından steelseries apex pro mini ve steelseries apex 9 mini klavyelerine baktim ama hicbir fark göremedim bu klavyelerin farkını biliyorsanız yardımcı...
Sistemimi yeniliyorum geriye anakart kaldı anakart seçimi yapmakta zorlanıyorum bütçe 5.8k ya kadar alabilirim msi b550 gaming plus dikkatimi çekti anakart önerisi yapacak varsa güzel olur veyahutta psuda yenilemek istiyorum aslında genel bütçe 7.5k psu ve anakart önerisi yaparsanız sevinirim
ben mhz değil gb yükseltmek istiyorum 16 dan 32 ye çıkmak artık rust gibi oyunlarda çok bellek yemeye başladı artık 16gb de yetmiyor
1702140471
kanka haklisinde gb deiştirmek istiyorum ben yani 16 dan 32 ye upgradelemek istiyorum
ben şuanda corsair vengance cl16 3200 mhz 2x8gb kullanıyorum bunu 3600 mhz 16x2 corsaire upgradelemek istiyorum o cl18 sıkıntı olur falan dedilerde sormak istedim
1702139527
peki hangi rami önerirsin 16x2 olarak mhz si yüksek
Yeni cpu taktım ryzen 5 5600 güncellemelerimi yaptım bilgisayarım hala açık fakat bilgisyarım açık olmasına rağmen cpu ışığı yanıyor
bana bu konuda yardımcı olabiliecek biri varmı anakartım msi a320 m pro e