İnterneti yavaşlatmayan ücretsiz bir VPN yok ki. Paylaşımı yaptıktan sonra WARP kullanmaya başladım ve şuan iyi gidiyor internet bi tık yavaşlamış olsa da
Selamlar. Discord'a girmek istiyorum ki benim için eğlencenin ötesinde bir durum var. Yazılım ekibimde DNS değiştirip Discord'a bağlanamayan tek kişiyim ki bu bizim için bir sorun yaratıyor. Sürekli gençler üretim yapan diyen, Teknofest'te onu bunu yaptık diyen kişilerin bu şekilde önümüze engel...
Bir arkadaşım mimar ve yeni bir pc alacak. Ben de kendisine Freedos bir pc almasını ve windows'u oem key ile lisanslamasını söyledim. Fakat kullanacağı 3ds max gibi bazı mimarlık programları crackli windows'ta sorun çıkarabiliyormuş. Acaba Oem Key'de de aynısı olur mu? Ben yıllardır oem key'le...
yardımınız için çok teşekkürler.
laptop ile aynı sisteme sahip bir masaüstü pc almanın ne gibi bir avantajı oluyor ki? ısınma sorunu vs olmaz ama onun dışında laptop ile aynı performansı vermez mi?
bu arada bilginiz varsa şu sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim: crackli windows'ta 3ds max gibi...
Selamlar. Bir arkadaşım iç mimar ve 30-40k bandında laptop önerisinde bulunmamı istedi. Kullanacağı programların minimumunu karşılayan laptop bulması kolay ama belki biraz da prof işler yapar diye minimumu ucu ucuna karşılayan bir şey önermek de istemiyorum. Sizin öneriniz var mı acaba...