Fotograf alinca yapay zeka otomatik duzeltiyor en net aciklayabilecegim bu fotograf aynisi.alttaki gbi olmasi lazim ama bende üstteki gbi bütün yazilar. Sanki cözünürluk en dusukte gibi yazilar net deil pixeller birbirine girmis gibi
Denedim sayın hocam. Resetleyince girebiliyorum sekmelere ama hic biri duzeltmedi. Yazilar cok kalitesiz duruyor oyun icindeki yazilar nerdeyae ic ice girmis gbi. Çözunurluk yok gibi
1764328129
Hdr yi acip kapattim her turlu denedim hocam. Nvdia cozunurluk herseyi denedim. Yeni bir dpp kablosu...
Valla orda hic birsey bulamadim hocam tum ayarlari yapiyorum 3 gundur ugrasiyorum ama acaba dpp kablosundami sorun. Monitörün menusunde renk ayarlari ve görüntü iyilestirme kismina giremiyorum direk bi sonrakine atlatiyor
Arkadaşlar merhaba. Aoc 25G3ZM/BK marka monitor aldim dpp kablosu ile baglanti sagladim. Fakat yazılar fontlar görselde üştteki gibi çok kalitesiz ve net degil. Monitörün ayarlarina girdigimde bazi kisimlar gri ve oralara girilmiyor otomatik olarak atliyor. Youtube de videolarda yazilar falan...