bahadirozyurt isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kioxia Exercia G2 1TB SSD sağlık sorunu

yanlış hatırlamıyosun DARK diye bi marka olması lazım üzerin de normal de daha yüksek sıcaklıklarda çalışıyordu 1 2 gün kullandıktan sonra aldım taktım direk nerdeyse ilk günden beri soğutucu var üzerinde 1778108184 SSD performans olarak iyi zaten sadece ömrünü çok mu hızlı tamamlayacak diye...
  2. B

kurmaya çalıştığım da hata veriyor (özelliklerden engeli kaldıra basıp uygula dedim) 1778107891
  3. B

hep bu seviyeler de 48-56 arası soğutucu block aldım bi tane ama çok bi ekti etmedi
  4. B

ne olucağını biliyorum ama 1TB modeli için 400TBW ye olduğu yazıyor matematiksel olarak şuan %75-80 arasın da olması gerekirdi sağlığın vadettiği kadar uzun kullanım sunmayacak
  5. B

Zamanın da insanların önerilerinden dolayı Kioxia Exercia G2 1TB SSD aldım 1.5 yıldır aktif olarak kullanımoyurm eylül de 2. yılı dolucak ve sağlığı bu noktaya kadar geldi biraz endişelendirdi beni bu kadar hızlı sağlığın erimesi normal mi garantiye göndermeli miyim ?
  6. B

Çözüldü✓ Asus Prime B450 M-K için M2 ssd önerisi

Evet dram li bu olabilir 1 tb a ihtiyacim yok ama olsun
  7. B

Yokmuş dram hocam
  8. B

ASUS Prime B450 M-K icin M.2 SSD bakiyorum şu an sistemimde Kingston NV2 var cok arastirmadan hata yapip aldim ve hiç memnun degilim anlik olarak SSD kullanimim 100% oluyor ve bu 5-10 dk boyunca 5 saniye araliklarla falan devam ediyor bunun sonucunda drop yiyorum isletim sistemim bu SSD de...
  9. B

RTX 4060 RYZEN 5 5600 için psu önerisi

RTX4060 Ryzen 5 5600 için psu bakıyorum bütçem 1500-1700 arası önerebileceğiniz psu var mı ?
  10. B

acer nitro 5 fan bantları

solda ki fanın bantlarını yırttım bunu nasıl düzeltebilirim ?
Geri