Arkadaşlar merhaba, öncelikle Win 11 version 22h2 iyi midir? win11 proda sürekli sorun yaşıyorum.
4070 Tİ S kullanıyorum.
AMD 7 7700
EKRANIM ASUS 270 mhz 1ms
sürekli ekranımda siyah donmalar yaşıyorum bir kaç saniyelik sonra düzelir sebebi sizce nedir yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar pc özelliklerim ekteki görselde mevcuttur. Açılırken yükleme esnasında donuyor. Açılmıyor.
Win 10
Klavye masue kulaklık çıkartıp denedim açmayı yine donuyor bilgisayar 3 aylık ve soğudum resmen
yaklaşık 3 aydır bir sorun yaşamadım son 1 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. kendim sökmekte istemiyorum bir şey olacak diye. bunu nasıl anlayabiliriz.?
Arkadaşlar Pc özelliklerim görseldeki gibidir.
alalı 4 ay falan oldu CPU 90 dereceyi buluyor. Sebebi sizce ne olabilir. Sıvı soğutucudan şüpheleniyorum. Lütfen destek olabilir misiniz?
ama yeni aldığım pc de böyle bir şey olması beni ciddi anlamda üzdü.
WİN 10 RPO KULLANIYORUM
Arkadaşlar herkese selamlar. Umarım Aileniz ve sizler iyisinizdir. Benim sorum şu ;
Ekli görsel de bulunan sistem için uyumlu bir monitör arıyorum. 20 bin tl bandına kadar limitim vardır. Bi tık zorlarım çıtayı..
arkadaşım ile birlikte böyle bir ürün inceledik. fakat satışını yapan firmayı...