32 GB (16x2) RAM'e geçmek mantıklı mı gereksiz mi emin olamadım, performans konusunda bir sorunu yok ama sizce mantıklı mı?
Mantıklı ise RAM önerisi de atar mısınız?
Sistem bilgilerim.
Intel Core i3 12100F
MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB.
MSI Pro H610M-B DDR4.
Kingston 8 GB (2x8GB) Fury...
Merhabalar, yeni modem aldım ve kablolarını takarken eski modemde wan (fiber galina) kısmının takılı olduğunu farkettim. Ama yeni aldığım Zyxel VMG1312-T20B modeminde wan girişi yok. Sadece DSL kablosunu bağlamama rağmen internet ışığı yanmıyor. Modem kurulumunu yaptım ama internet yok dedi. Bu...
Tercihen Blue veya Green Switch olması daha iyi olur ama daha uyguna farklı switch olsa da olur. Aliexpresste bu ürün gözüme çarptı 600tl civarı geliyor. Ayrıyeten de N11'de 1500tl üzeri 250tl indirimim mevcut. şimdiden teşekkür ederim
Dostlar akım korumalı prizde; buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırın kullanacağım yani bayağı yük bindireceğim ama kaç watt/joule bir ürün tercih etmeliyim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Dostlar kasam MSI MAG Forge 100R ön kısımda 120mm 2 fan ve arkada 1 egzoz fanı mevcut, şu an ısınma problemim yok ama yazın biraz olacağından eminim. Biraz paraya kıyıp (ki pek de fazla harcamak istemiyorum) sıvı soğutma mı almak, ortalama 1500-2000TL, yoksa 1. seçenek 2. seçenek (2. seçenekten...
Dostlar evde ki diğer bilgisayarlarda hiçbir sorun yokken sadece bu bilgisayarımda bu hata ile karşılaşıyorum ve hiçbir yere giremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.