Bahayber isimli üyenin son içerikleri

1. Bahayber

Kulaklık önerisi 4000-9000 tl arası

başka muadilleri var mı hepsine bakmak isterim
  2. Bahayber

kankam ne alacağımı bütçemi inan bilmiyorum o civarı yazdım o yüzden düzgün bir şey almak istiyorum ama ucuz opsiyonlara da okeyim o yüzden öyle yazdım
  3. Bahayber

2 kere kulaklık aldım ve hiçbirinden memnun kalmadım. hep bütçem düşük kaldı ama bir sonraki maaşımda güzel bir kulaklık almayı düşünyorum. ses kalitesi sağlam olsun beni uğraştırmasın saçma sapan şeylerle. oyunlar için olursa daha iyi olur. fps oyunu oynadığım arada onda sıkıntı yaşatmayacak...
  4. Bahayber

2000-5000 tl mouse tavsiyesi

kendi faremden baya memnundum ama toz kaçmasıyla beraber bazen click hataları yaşıyorum ve tilt ediyor. almaktan emin değilim ama güzelinden bir mouse kablosuz önerisi varsa alırım. fps olarak rainbow falan oynuyorum genelde ama fps odaklı olmasına gerek yok. şu anki kullandığım mouse steel...
  5. Bahayber

Mersinde yaşayan arkadaşlardan tavsiye

pazartesi günü mersine taşınacağım iş için. bana üniversite ve 34. cadde civarından ev tutmam söylendi. Mersinde yaşam nasıldır? Amacım öyle eğlenmek veya içmek değil. Merak ettiğim şey gündelik yaşam. Serseri çok mu veya insanları kaba mı? esnafları nasıldır merak ediyorum. adam akıllı bir...
  6. Bahayber

🔥İndirim ROYAL KLUDGE M3 PAW3950 8K Hz Wireless Mouse 2.088₺

ajazz mı bu mu hocam
  7. Bahayber

🔥İndirim 14TB WD HARİCİ DİSK 14.000₺🔥

alınır mı??
  8. Bahayber

Rampage RM-K89 Dışarıda Komik Durur Mu?

yapamadım bro kulaklığı aldığım günden beri pişmanım almayın aldırtmayın
  9. Bahayber

Sessiz klavye önerisi

fark etmiyor hocam boyutu
  10. Bahayber

Sessiz Klavye önerisi

Abimle aynı odada kaldığım için sessiz bir klavyeye ihtiyacım var. Geceleri klavyeyi kullandığımda ses çok çıkıyor ve rahatsız oluyor. Konuşmadığım için genelde chat yapıyorum klavyeden ve sessiz bir klavyeye ihtiyacım var. Eğer varsa istediğim özelliklerden birisi de müziği oyundayken...
  11. Bahayber

Kulaklık mikrofon sorunu

ben bu problemi jak girişi ile girdiğimde yaşamıyorum ve bu dediğin ayarları yapabiliyorum yine de çok teşekkür ediyorum sana. benim problemim usb ile bağladığımda görememek. usb kablom daha uzun ve daha rahat. üstelik usb taktığımda ses kapama açma arttırma gibi özellikleri kullanabiliyorum ama...
  12. Bahayber

Kulaklık mikrofon sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Kulaklığımda herhangi bir müzik açtığımda veya oyun oynadığımda sesim mikrofona gidiyor. Denemediğim şey kalmadı bu zamana kadar. Realtekten yapmak istedim ama usb ile bağladığım için Realtekte göremiyorum mikrofonu. Kulaklığın yazılımı var gözüküyor ama...
  13. Bahayber

Sessiz klavye önerisi

abimle aynı odada kaldığım için geceleri oyun oynamak için sessiz klavyeye ihtiyacım var. mekanik olup olmaması önemli değil
  14. Bahayber

Çözüldü✓ Yeni pc için wifi adaptör önerisi

memnunum hocam. düşündüğümden başarılı çıktı
  15. Bahayber

Kulaklık hakkında yardım

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k89-fighter-usb-3-5mm-7-1-mobil-xbox-ps4-pc-uyumlu-gaming-oyuncu-kulaklik-pm-HBC000027SUU9 Arkadaşlar bu kulaklık jak ile girdiğinde 5.1 olarak kullanılıyor eğer usb ile takarsanız 7.1 ayarına geçiş sağlayabiliyorsunuz. Video izlerken sesim mikrofona...
Geri