Bahsaidas isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım FIFA23 menülerde ve ara sahnelerde kasıyor.

Hmm olabilir ama ben eskiye nazaran daha iyi performans alıyorum şuan..
  2. B

Şöyle söyleyeyim Benim ekran kartı 5500xt O yüzden tam yeterli değil ben Ultra ayarlarda FPS sınırı olmadan dinamik çözülürlüğü kapatarak oynayabiliyorum ara sahnelerde biraz kasıyor O kadar iyi bir ekran kartında daha iyi olacağını düşünüyorum Denemedim bilmiyorum 1669906178 Şöyle söyleyeyim...
  3. B

Dinamik çözünürlük özelliğini kapanmasının dostum ayrıca inticheat programını silme işlemi var internetten araştır.. biraz faydası olur ama yüksek sistem istiyo bunu bil.. 1669905723 Dinamik çözünürlük özelliğini kapamalısın olacak yanlış yazdım...
  4. B

Rx 6600 vs Rx 6700 2000 TL farka değer mi?

20 25 fps farkediyo sanırım..
  5. B

600 watt PSU Rx 6700 Ekran Kartını Besler Mi?

İşlemcim ryzen 5600, bir adet ssd im var, 2 adet hdd m var, 16 gb ram ve msi gaming plus max anakartım var... 1669813124 Bu arada 6700 xt değil, 6700 sadece.. 600 watt destekli olan..
  6. B

Hmm yıllardır kullanıyorum bu psu yu.. Çok şükür bi sıkıntı da yaşamadım ama ilk defa aynı watt değerinde bir ekran kartı alacağım o yüzden sordum ..
  7. B

Fifa 23 standart edition ve ultimate edition farkı

Evet tabii ki var...
  8. B

Arkadaşlar mrb. bende high power 600 watt psu var. Bu psu rx 6700 ü kaldırır mı acaba? Sapphire rx 6700 ün 600 watt lık bir modeli var 7300 lira şuan.. eğer kaldırsa onu alacağım... yorumlarınızı bekliyorum.. sistemde ryzen 5600, 16 gb 2300 corsair ram, msi gaming plus max anakartım var...?
  9. B

Ekran Kartını Şimdi Mi Almalıyım Yoksa Beklemeli Miyim?

peki bir sorum daha olacak.. bende high power 600 watt psu var. Bu psu rx 6700 ü kaldırır mı acaba? Sapphire rx 6700 ün 600 watt lık bir modeli var 7300 lira şuan.. eğer kaldırsa onu alacağım...
  10. B

Yok bütçede bi sıkıntım yok.. ilerisi için de düşünüyorum
  11. B

Hmm teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
  12. B

Fifa serisi ve playstationdan pc ye geçen oyunları çoğunlukla....
  13. B

Sanırım en az 20 fps oynuyor arasındaki fark..🤔 tabi oyundan oyuna değişiyor.. hatta 6600 mü alsam diyorum.. sinerji baya düşürmüş fiyatları hatta indirimde son saatleri sanırım
  14. B

Bir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?
  15. B

Arkadaşlar herkese mrb. Sapphire nitro+ 6600 xt ekran kartı almayı düşünüyorum da şuan fiyatı en uygun 6999 TL n11de. Fiyat düşüşü olur mu beklemeli miyim yoksa şimdi alayım mı kararsız kaldım?
Geri