Bahtiyarulu isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bilgisayar Sistemini Yenilemeli miyim?

Reis ekran kartim iyise eger once ram sonra alcam tek tek yavas yavas alirim parca diye dusundum sonra anakart sonra en kotu 12. Nesil islemci en son ekran karti diye dusundum
  2. B

Yeni hazir kasaya gerekmu yok yani ekran kartim yeterlimi degilmi cok anlamadim
  3. B

Bütçe10000 1660 super tek fan ekran kartim var İslemcim i5 10.nesil Ram yeni alcam toplam 24 olcak Anakart en fazla 11. Nesil destekliyo diye biliyorum parcami degistereyim yoksa direk sistemimi degistireyim
  4. B

Bilgisayar Parçalarını mı Yoksa Tüm Sistemi mi Değiştirmeliyim?

1660 super tek fan ekran kartim var İslemcim i5 10.nesil Ram yeni alcam toplam 24 olcak Anakart en fazla 11. Nesil destekliyo diye biliyorum parcami degistereyim yoksa direk sistemimi degistireyim
  5. B

Çözüldü✓ Tek Fanlı 4060 Super Kullanımı

Gtx 4 ben yanlis yazmisim knk
  6. B

Sistem Yükseltmesi mi Yeni Kasa mı?

Sistemim 1660 super tek fan 6 ram İslemci i5 10.nesi Ram su an 8 16 daha alcam 24 olarak kullancam Ana kart en fazla 11.nesil destekliyo tek tek parcami degistireyim yoksa direkt yeni hazir kasami alayim monitorden memnunum 144hz yetiyo
  7. B

Çözüldü✓ Tek Fanlı 4060 Super Kullanımı

Ekran kartim gtx 1660 super 6ram tek fan kullanmaya devam edilirmi islemcimde i5 10. Nesil ram 8 su an 16 daha alcam 24 olcak
Geri