bahtsizbedevi23 isimli üyenin son içerikleri

1. bahtsizbedevi23

Olaylı Bursa Yolculuğumuz

Oraya 10km mesafede başka bir dayımın yerine gittik oranin ismine tabelasına hiç dikkat etmedim ama daha merkezi bir yerdeydi orayi daha çok beğendim. Timsah arena yolun yarısı oluyordu sanırım. Birde o timsah arenanin orada fethiye mahallesine gitmek için defalarca yolu kaçırdım zekam yetmiyor...
  2. bahtsizbedevi23

Nilüfer Fethiye mahallesi. Bir kına vardı ben katılmadım tabi fethiye mahallesi sokak lezzetlerini denemek istedim bir pideciye girdim lezzet 6/10 fiyat 3/10 ortalama biraz pahalı bir yerde karın doyurdum. Ama mahalle çok kötüydü eleküstü insanların oturduğu nezih bir yer diyorlardı orda ama hiç...
  3. bahtsizbedevi23

Valla ben bu işi böyle kıytırık kişilerin eline bırakmazdım çalışıyorum diye meşguldüm yoksa o obilet gibi uygulamalardan kurumsal yerlere bakacaktim. Adamlar üstüne bizi suçluyor 3000km yapmışsın ne bu falan filan. Hatta sona doğru kadın bize diyor paranız yoksa niye bizden araç alıyorsunuz ne...
  4. bahtsizbedevi23

Bugün çarşıda çay ocağından bir soda aldım o cadde komple çay ocağı dolu karşı çay ocağında soda 20 tl benim aldığım yerde 30 tl. Aralarında 3 metre var 1788378133 Yok ya müziklerde bir sorun yok küfür eden dalga geçen benim kuzen. Onun bir kaşıntısı var çözemedim. Yaptığım işçiliği çektiğim...
  5. bahtsizbedevi23

Yok günlüğü 2500 tl. Yaptığımız kmler icin ekstra para istediler hesap şişti. Biraz baktım internette bu normalmiş. Km başı ücret yine fazla tabi. Bunlara bulaşma işi bir tanıdık vasıtası ile oluyor ben gidip googledan kurumsal yerlere bakacam bir tanıdık atlıyor araci oluyor sözde onun...
  6. bahtsizbedevi23

Ev Araba Tamir İşleri Nereden Öğrenilir

Valla genelde ben önüme ne çıkarsa onu izlerim ama arasından çok işime yarayanlari söyleyeyim. Sızıntı yok kanalı var bu kanal çok iyi profesyonel seviyeden daha kaliteli. Sonra birde pek kimsenin bilemeyeceği bir kanal var Rıfat Melekoğlu Görelim Öğrenelim bu adamda çok iyi. Bunlardan ayrı...
  7. bahtsizbedevi23

Valla araba conta yakarsa onun için senin yapacağın pek birsey yok. Yapmaya yaparsın ama yanlış yaparsan masrafın çok olur. Lastik değiştirme çok basit iş bijon anahtari kriko bir tane 1 metrelik uzun boru (bijon anahtarına geçirmek icin) olsun yeter. Priz değişmekte basit aslında yt da bu tür...
  8. bahtsizbedevi23

Daha öncesinde araba kiralayıp malatyadan bursaya gidecez demiştim bilenler vardır hatta @hekimoğlu adayı senin sorun yaşamadan o yolu gitmen imkansiz demişti dediği gibi de oldu. Aracı dayımla beraber kiraladık dayıma boş senet imzalattilar. Arabayı teslim aldık beyaz otomatik egea. Arabanin...
  9. bahtsizbedevi23

Her türlü ev işi kaliteli de olsa korsan da olsa elimizden gelir. Sorunu söyleyin çözüm önerelim
  10. bahtsizbedevi23

⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

Valla araba kiraladık bursaya gittik geldik yaklaşık 15k yakıt masrafimiz oldu. Araç benzinli egea
  11. bahtsizbedevi23

Uzun Yol Herkesi Tatmin Edecek Şarkı Önerileri

Önerileriniz için çok sağolun tüm memlekete adımı escinsel olarak çıkartmak için garantili öneriler
  12. bahtsizbedevi23

Bozkırın tangası dinlemez miyiz ya
  13. bahtsizbedevi23

Fenerbahçe ve Galatasaray’In Şampiyonlar Ligi Rakipleri Belli Oluyor! 🏆

Psg deplasmanından daha kötü ne olabilir ama tahminimce psgyi deplasmanda 2-1 yener gelir içeride atinaya 5 0 kaybeder elenir gs.
  14. bahtsizbedevi23

Malatya çıkışında ışıklarda beklerken fullerim artık
  15. bahtsizbedevi23

Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

Benim hem beyazlıyor hem dökülüyor sadece saç değil sakal da beyazlik çok. Böyle giderse 25 yaşında yarı siyah yarı beyaz olacam. 30'da da komple beyaz olurum (saç kalırsa)
Geri