bahtsizbedevi23 isimli üyenin son içerikleri

1. bahtsizbedevi23

Mediamarktan Aldigim Urun Kullanilmis Geldi

o zaman mevzu çok büyük çavuşla yetinmemiş arka kapıyıda halletmiş.
  2. bahtsizbedevi23

Acil Teknik Direktör Aranıyor...

1-2 saat fm oynadık cvmiz boş değil 2 ayda bu takımı uclde oynatacak seviyeye getiririm
  3. bahtsizbedevi23

Kadir İnanır Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin ustaların hepsi yavaş yavaş gidiyor
  4. bahtsizbedevi23

Mediamarktan Aldigim Urun Kullanilmis Geldi

madem iade yok senden önceki adam niye alıp çavuşu tıraş edip beğenmeyip iade etmiş anlayamadım. bunu çalışanlar kulllanmış değil herhalde birisi kullanmış iade etmiş.
  5. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Migros Algida 500tl İçin 250tl İndirim + 2 Al 1 İade Atıştırmalıklar

daha demin migrostan 300 tl ye carte dor aldım o yüzden bu indirim nereye elim atsam kuruyor
  6. bahtsizbedevi23

Ustaların Fiyatlandırması Bir Bana mı Anormal?

mesele ceza yemesi değil ıslah olmaları. keşke laftan anlasalarda adam gibi yüzlerine bu fiyatlandırmanız ahlaksızca dediğimizde içlerine işlese ceza yemeden adam gibi işlerini yapsalar. ama para cezası ancak bunları durdurabilir.
  7. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Call Of Duty Modern Warfare 2 325tl

Kendiniz için alıyorsanız, şu ürünlerin fazladan bir kopyasını alamayacaksınız: Call of Duty®: Warzone™ şöyle bir uyarı var warzoneda yok bende neden acaba bilen var mı
  8. bahtsizbedevi23

İlk İş Reddimi Yedim

Sonunda birisi dile getirdi şu organın cvlerden diplomalardan daha öncelikli olduğunu. 1782411251 mağazalardan sırf kadın personellerle konuşmak için alışveriş yapan saplar var. Hatta baya yakından tanıdığım biri hergün eczaneden alışveriş yapıyordu bir çalışan için
  9. bahtsizbedevi23

Ustaların Fiyatlandırması Bir Bana mı Anormal?

sen ona şimdi acırsan yarın öbür gün o bana acımayacak. hiç affetmeyin herkes işini hakkıyla yapsın hakkını kazansın. lastik pahalı diye araba pahalı diye senin yapacağın iş niye pahalı oluyor.
  10. bahtsizbedevi23

Arkadaşım Yok La Galıba

yok canım o kadar değil alıyorum sadece daha iyisini daha ucuzunu bulmak için dolaşıyorum
  11. bahtsizbedevi23

Arkadaşım Yok La Galıba

reis şimdi normaldedışarıya çıkmayan biri için çıkıp sabahtan akşama kadar tek başıma dolaşayım işi zor zaten. Yavaş yavaş bunu arttırıcan. Önce çıkacan ufak bir işini halledip gelecen bir süre sonra çıkıp 2 ufak işi aynı günde yapcan ama sürekli hergün yapcan işte. Bak ben normalde asla...
  12. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Nestle Bol Sütlü 60 Gr X 6 229 TL

Bardağa doldurur içersin kral çokte şey yapma
  13. bahtsizbedevi23

İnterntten Film/Video İzlemek Neden Çok İnternet Harcar?

Bizim burası toki şantiyesi 15 günü kabullendim zaten şuana kadar kesilmemesi bile bir mucizeydi. Kablolar iyi bile dayandı üstünden geçmeyen iş makinesi kalmadı. En son kepçeyle dalıp parçaladılar
  14. bahtsizbedevi23

İnterntten Film/Video İzlemek Neden Çok İnternet Harcar?

en başta sınırsız almam lazımdı ya. bizim aylık ortalama 550 gb kullanım var. Neyse internet bittiği yerde dış dünyaya katılırız artık yapcak bişey yok
Geri