Baiter isimli üyenin son içerikleri

1. B

Masa Sallanıyor Nasıl Engellerim

Bende aynı masadan aldım bugün kurmaya çalıştım çoğu yer oturmadı bazı yerler tam sıkılamadı bile ve sallanıyor uyuz oldum şuan direk atıp başka bir şey alasım var öyle bi kafaya geldim
  2. B

Yardım ARC Raiders kodumu alamıyorum: Amazon ve NVIDIA topu birbirine atıyor

Şuan 50 serisine dair bir kampanya kalmamış sordum bende sistem almıştım faydalabileceğim bir şey var mı diye ama yok maalesef en son arc raiders muhabbeti varmış oda bitmiş. Doom kampanyası biraz konudan bağımsız sanki uygulama indirim direkt uygulamadan bakın diyor
  3. B

Bunu satın aldığımız site ya da firmaya yazıp mı talep etmeliyiz ben sistemi 11 kasımda sipariş verdim neyi kapsıyor tam olarak ?
  4. B

Hocam çok afedersiniz bende geçen hafta yeni sistem almıştım 5080li kampanya var mı ya da yararlanabiliyor muyum böyle bir şeyden ?
  5. B

Seçtiğim ekipmanları yorumlar mısınız?

Dostlar acil destek anlayan arkadaşlar bakabilir mi 🙂
  6. B

Seçtiğim ekipmanları yorumlar mısınız?

İyi akşamlar arkadaşlar yeni sistem aldım bu hafta monitör ve kasa gelecek ekipmanlar eksik kaldı amazonda şöyle bir sepet yaptım iyi mi kötü mü bir bakarsanız sevinirim.
  7. B

F/P Ekipman Tavsiyesi

Dostlar iyi akşamlar olsun yeni sistem aldım kasa + monitör ekipmanlar eksik kaldı karar veremedim güncelde yeni markalara hakim değilim sizden ricam bana fiyat performans olarak iyi çokta pahalı olmayan klavye, mouse, kulaklık ve mousepad önerebilir misiniz ?
  8. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Yok mu f/p kulaklık mouse klavye önerisi
  9. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

F/p iyi klavye mouse kulaklık var mı bu gece yeni pc aldım ekipman eksik kaldı
  10. B

Yardım 4K veya 2K Monitör Tavsiyesi Arıyorum

AW2725Q modeliyle benzer fiyatlarda ama beni aşar gibi sanırım
  11. B

Teşekkür ederim. 1763130283 Sorması ayıp sizin kullandığınız model ne?
  12. B

Anladım peki 25-30 civarında en mantıklı olan dell aw2725d midir ?
  13. B

@Tayfunns hocam konuyu tekrardan hortlatıyorum ama kafayı yiyeceğim 😁 kararsız kaldım çok tekrardan bir yardım eder misin seninle biraz tartışsak bu monitör konusunda 4k güzel bir ips monitör var mıdır ya da 4k fazla mı gelir 2k mı yapsak nasıl etsek tavsiyelerin ne olur oledler biraz tuzlu...
  14. B

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Öncelikle teşekkür ederim sipariş öncesi ve sipariş sonrası sorduğumda 2 sinde de aynı parçalar söylendi bana bu parçalara göre alışveriş yaptığıma göre öyle göndermeleri gerekir herhalde birde bende stoğun olmadığının farkındayım ama gamegaraj palit distribütörüydü yanlış değilsem belki vardır...
  15. B

Çözüldü✓ OLED Monitör önerisi alabilir miyim

Hocam bunun 4. Nesil olduğundan emin miyiz ?
Geri