Bende aynı masadan aldım bugün kurmaya çalıştım çoğu yer oturmadı bazı yerler tam sıkılamadı bile ve sallanıyor uyuz oldum şuan direk atıp başka bir şey alasım var öyle bi kafaya geldim
Şuan 50 serisine dair bir kampanya kalmamış sordum bende sistem almıştım faydalabileceğim bir şey var mı diye ama yok maalesef en son arc raiders muhabbeti varmış oda bitmiş. Doom kampanyası biraz konudan bağımsız sanki uygulama indirim direkt uygulamadan bakın diyor
İyi akşamlar arkadaşlar yeni sistem aldım bu hafta monitör ve kasa gelecek ekipmanlar eksik kaldı amazonda şöyle bir sepet yaptım iyi mi kötü mü bir bakarsanız sevinirim.
Dostlar iyi akşamlar olsun yeni sistem aldım kasa + monitör ekipmanlar eksik kaldı karar veremedim güncelde yeni markalara hakim değilim sizden ricam bana fiyat performans olarak iyi çokta pahalı olmayan klavye, mouse, kulaklık ve mousepad önerebilir misiniz ?
@Tayfunns hocam konuyu tekrardan hortlatıyorum ama kafayı yiyeceğim 😁 kararsız kaldım çok tekrardan bir yardım eder misin seninle biraz tartışsak bu monitör konusunda 4k güzel bir ips monitör var mıdır ya da 4k fazla mı gelir 2k mı yapsak nasıl etsek tavsiyelerin ne olur oledler biraz tuzlu...
Öncelikle teşekkür ederim sipariş öncesi ve sipariş sonrası sorduğumda 2 sinde de aynı parçalar söylendi bana bu parçalara göre alışveriş yaptığıma göre öyle göndermeleri gerekir herhalde birde bende stoğun olmadığının farkındayım ama gamegaraj palit distribütörüydü yanlış değilsem belki vardır...