baki1705 isimli üyenin son içerikleri

1. baki1705

Yardım Occt 3d Hatası Alıyorum

psu revenge marka 600w 3 sene oldu alınalı 80bronze var yazıyoda üstünde olduğunu sanmıyorum 1779617331 başka ekran kartıyla denemeden psu ya sebeb çıkarabilmeliyim
  2. baki1705

daha 20 saniye olmadan 140 hata verdi
  3. baki1705

yaptığım test 1dk da ekran kartı çöküyor
  4. baki1705

Bu Mouse Alınır mı? Yoksa Bu Fiyata Daha İyisi Bulunurmu

Hocam wraith e de bakabilirsin
  5. baki1705

Ekran kartım rx580 2 gün önce fh6 indirdim ama malum kart eski olduğu için oyun hata verdi bende gittim amd nin son driveri nı ddu ile eskisini silip yenisini yükledim ama yeni driverda performans düşüklüğü oldu geri eski drivere döndüm sonra oyunlara girdim zaman siyah ekrana düşüp watman...
  6. baki1705

Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Sorunu

Bide nasıl oluyosa özellikle pubg indirirken veya güncellerken düşük hızda indiriyor normalde 11mb sn de inerken pubgde 5mb sn ye kadar düşüyor bende
  7. baki1705

Çözüldü✓ Ekran Görüntülerim Sarı Görünüyor

Önerin için teşekkürler ama çözümü buldum 1778753769 Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Sorunu Windows arama kısmına renk yönetimi yazıp çıkan kısımda > bu aygıt için benim ayarlarımı kullan seçeneğini işaretleyip sonra alttan ekleye basıp ıcc profilleri kısmından sRGB seçip ekledikten sonra sRGB...
  8. baki1705

Çözüldü✓ Ekran Görüntülerim Sarı Görünüyor

Bilgisayarımda ekran görüntüsü aldıktan sonra sanki üstüne sarı filtre uygulanmış gibi görünüyor bunun sebebi ne olabilir. Monitörüm Lenevo Legion R24e (aynı sorun eski 60hz monitörümdede vardı)
  9. baki1705

Rx 580 Sıcaklık Hakkında Tavsiye

XFX 8gblık
  10. baki1705

Rx 580 Sıcaklık Hakkında Tavsiye

Galiba rx 500 serisinde hotspot yokmuş 10dk testte %75 fan hızıyla bu sıcaklık normalmi sizce yoksa bakım vakti gelmişmi
  11. baki1705

Klavye önerisi fp

bütçem çok yok hocam teşekkür ediyorum tavsiyeniz için
  12. baki1705

Klavye önerisi fp

https://amzn.eu/d/ffXObO3 Bu klavyeyi buldum ama manyetik switch olup bu fiyat civarına %75 hotswap veyahut %60 hotswap klavye arıyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  13. baki1705

Yardım Pc de kulalık ses ve mic sorunu

eğer kablon resimdeki kabloysa kabloda mic desteği yok https://teknobirinci.com.tr/kablolu-kulakliklarin-jak-girisindeki-bu-siyah-cizgiler-ne-manaya-geliyor-hepsinin-bir-fonksiyonu-var/ bende bu sitede görüp uygun kabloyla sorunumu çözmüştüm aynı sorundan müzdariptim 1763110623 tabi kulaklığım...
  14. baki1705

Kasa Fan Kabloları Hakkında Yardım

6 fan var birbirine bağlı 3 pin olanlardan birini taksam hepsi çalışmaz heralde en iyisi tek molex bağlayıp uğraşmamak sanki
  15. baki1705

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

fp olabilecek mekanik yada manyetik switchli klavye
Geri