bakidoruk isimli üyenin son içerikleri

1. B

RX 6700 XT mi Yoksa RTX 5050 mi

8.750 lira 6700 xt için çok düşük fiyat. Bende aynı kart satılık, 11.000 e alıcısı var.
  2. B

9070 XT 3x8 Pin Sorunu

75W PCI slotundan, kalan 225W 16 adet kalın kablodan gelecek. Yani ark yaptırmazsan şayet, soketin kablonun ısınması bile mümkün değil. PSU içindeyse aynı hatta lehimliler, o kısmı düşünmeye gerek yok.
  3. B

🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Bu monitörü alan herkeste (ben dahil) ölü piksel sorunu var. Değişim için paketledim yarın göndereceğim. 1-2 tane olsa önemli değil diyeceğim ama 7 tane var ve 4 ü birbirine çok yakın.
  4. B

TCL 27g64 Monitörün Kullanıcı Yorumlarını Bekliyorum?

Monitörtü hb den aldım, dün elime ulaştı, bugün açtım test ettim. 7 tane ölü piksel var, iade edeceğim sanırım tam karar vermedim ama can sıkıcı.
  5. B

Witcher 3: Wild Hunt - Remastered 👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

Uzun zaman önce severek oynayıp tamamen bitirdiğim efsane oyun. Steam de sahibim, 50 lira gibi komik bir rakama satmışlardı zamanında.
  6. B

AMD Radeon Asus Tuf Rx6900 XT Ekran Kartı Termal Pad Değişimi Destek Pls

Küçük bir sakızı çiğneyip, gpuya macun sürmeden belleklerin üstüne koyup, bloğu yerleştirip kaldırdıktan sonra sakızın kalınlığını kumpasla ölçerek bulmuştum ben. Şimdi olsa termal putty uygulardım.
  7. B

🔥İndirim Aero Cool D502a 4x12cm Siyah Kasa 3199tl

Fanlar PWM midir?
  8. B

Msi A850gl Alınır mı?

A1000GL kullanıyorum bir yıl oldu. Fan sesi, cw sesi yok. Gayet güzel. Kabloları örgülü olsaydı daha iyi olurdu tabi.
  9. B

Sapphire Pulse 9070 XT Coil Whine

Hafta içi Vatan Bilgisayar dan aldığım, başlıkta belirttiğim ekran kartında, yüklendiğim zaman videodaki gibi cılız bir ses geliyor. Araştırmalarıma göre sorun yaratacak bir durum yokmuş ancak, tecrübeli kişilerden "Ses çok, değiştir" yada "Bu kadar ses her kartta olur" gibi bir yorum rica...
  10. B

Macunu Yenirler Miydiniz?

Kartı bugün açtım, bir sene sonunda çok az bir pump out a rastladım. Macun hala akışkan-yapışkan formunda.
  11. B

Yeni Kasa Alacağım Tavsiye Edebilir Misiniz Dostlar

https://www.hepsiburada.com/raijintek-agos-max-black-ms4-4xargb-fanli-type-c-e-atx-bilgisayar-kasasi-rj-0r20b00261-pm-HBC0000FBXZK5 Bu kasayı almıştım, camı kırık geldi. İade etmeden önce biraz inceledim, malzemesi çok sağlam bir kasa. Tekrar aynısından sipariş vereceğim. Amazon da satılanda...
  12. B

Macunu Yenirler Miydiniz?

Tüm termal bakımlarını yapardım, 6000 serisinin yaş itibarı ile normal olarak termal bakım isteyeceği gerçeğini reddedip burun kıvıranada kartı satmaz sorunu çözerdim ben olsam. 6700 XT kullanıyorum, üç yıl bakımsız kullandım, geçen yıl MX4 macun + deniport thermopad(iki farkı kalınlık) ile...
  13. B

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Pulse nin stok bilgisine dikkat ettiniz mi, 3 günde 4 tane kart satabildiler. Yani, millet bu rakamlara bile alamıyorken hala zam yapma peşindeler.
  14. B

Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Hayırlı olsun. Sistem toplanacaksa veya yükseltme yapılacaksa acele etmek lazım, fiyatlar içine yeşil soğan doldurulmuş mide gibi şişiyor. Dün bende "Ödemek nasip olsun" deyip Pulse aldım. 40,300 idi 43,500 olmuş.
  15. B

TCL 27g64 Monitör Sıkıntılı mı?

Amazon da TCL resmi mağazası satıyor. Buradan aksam daha sorunsuz olur diye düşünüyorum ama, ne dersiniz?
Geri