Bakiki isimli üyenin son içerikleri

1. Bakiki

Fm2024 oynanır mı şuan?

arkadaslar ben bayadır futbol oyunu oynamıyorum bi fm 2024 var hesabımda suan oynanır mı acaba? bir de bu yeni sezon modu ya da baska indirmem gereken bişeyler var mı hiç?
  2. Bakiki

Asus rog strix g16 vs g18

Şu omen iyimiş ya. Kafamı karıstırdın be kankam. Asus rog mu hp omen mi simdi ya
  3. Bakiki

Asus rog strix g16 vs g18

Arkadaşlar mimarlık icin bilgisayar bakıyoruz arkadasıma sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mıdır? https://shop.asus.com/tr/90nr0lt1-m006v0-rog-strix-g18-2025.html?utm_source=chatgpt.com...
  4. Bakiki

ASUS ROG Strix G16 ÖNERİ

evet malesef ben de söylüyorum ama internetten almak istemiyor kendisi mediamarkt vatan gibi yerlerden almak istiyormuş
  5. Bakiki

ASUS ROG Strix G16 ÖNERİ

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-g16g614jvr-n3092wintel-i9-14900hx16gb-ram512-gb-ssdrtx-406016win-11-gaming-laptop-gri-1235990.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.28.5 Arkadslar iç mimarlık bölümü...
  6. Bakiki

Mıknatıslı gözlük önerisi

Arkadaslar numaralı gözlük kullanıyorum fakat aynı zamanda güneş gözlüğü de kullanmak istiyorum. Bunun için ekstra numaralı günes gözlüğü yerine mıknatıslı gözlük çerçeveleri oluyor sonradan günes gözlüğü camı takabiliyosun normal gözlüğüne. Bildiğiniz fiyat performans bi marka var mıdır...
  7. Bakiki

Okunabilecek kitap önerileri

Daha önce okudugum kitaplar sunlar -silber serisi -genç elitler serisi -kuyucaklı yusuf -sherlock holmes serisi -kücük prens - şuanda da metro 2033 e basladım Ciddili okudugum tüm kitaplar bukadar, bunların cogunu lisede okudum sizce ne okumalıyım şimdi okuma alıskanlıgımı tekrar kazanmam icin
  8. Bakiki

Powerbank önerisi olan

İphone 15 icin kullanabileceğim bir Powerbank önerebilir misiniz böyle 1000tlyi aşmayan hatta daha ucuz falan olursa güzel olur
  9. Bakiki

Temudan nasıl alışveriş yapılıyor

Arkadaslar cok fazla düzenleme geldiği icin son zamanlarda kafam cok karıstı suan bugün itibari ile kaç tl ve altında veya üstünde alışveriş yapabiliyoruz. Ek olarak bir de daha önce hiç burdan alısveriş yapmadığımdan dolayı kupon falan oluyor mu acaba
  10. Bakiki

Ipad kitap okumak için uygulamalar

arkadaslar ipad aldım yeni ve pdf kitapları burdan okumak istiyorum böyle kitap gibi arayüzü olan ve özelleştirebileceğim bir pdf açma uygulaması var mıdır bildiğiniz
  11. Bakiki

Korku evi önerisi istanbul

hiç mi yok kanks. bikaç tane buldum biliyo musun bunları: taşdelen korku evi Frankenstein korku evi taksim korku köşkü dehşetin yüzü korku evi benim en cok hosuma giden okudugm kadarıyla taşdelen ama orası da bi tık uzak
  12. Bakiki

Korku evi önerisi istanbul

istanbulda ve tercihen anadolu yakasında bildiğiniz güzel korku evi var mıdır? 6 kisiyiz
  13. Bakiki

Spotify çalma listesini youtube'a aktarma

dediğim gibi bu siteler belli oranda şarkı aktarabiliyor
  14. Bakiki

Spotify çalma listesini youtube'a aktarma

arkadaslar spotify çalma listemi youtube music'e aktarmak istiyorum fakat listemde 3700 şarkı var ve cogu sitede bu kadar şarkının geçişi olmuyor cok kücük miktarda şarkıyı geçiriyolar fazlasına para istiyorlar. bunu ücretsiz bir şekilde yapabileceğim bir site veya uygulama var mıdır bildiğiniz
  15. Bakiki

Bu kasa alınır mı? Segotep Brave W1

içinde psu da mı var simdi bunun
Geri