arkadaslar ben bayadır futbol oyunu oynamıyorum bi fm 2024 var hesabımda suan oynanır mı acaba? bir de bu yeni sezon modu ya da baska indirmem gereken bişeyler var mı hiç?
Arkadaşlar mimarlık icin bilgisayar bakıyoruz arkadasıma sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mıdır?
https://shop.asus.com/tr/90nr0lt1-m006v0-rog-strix-g18-2025.html?utm_source=chatgpt.com...
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-g16g614jvr-n3092wintel-i9-14900hx16gb-ram512-gb-ssdrtx-406016win-11-gaming-laptop-gri-1235990.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.28.5
Arkadslar iç mimarlık bölümü...
Arkadaslar numaralı gözlük kullanıyorum fakat aynı zamanda güneş gözlüğü de kullanmak istiyorum. Bunun için ekstra numaralı günes gözlüğü yerine mıknatıslı gözlük çerçeveleri oluyor sonradan günes gözlüğü camı takabiliyosun normal gözlüğüne. Bildiğiniz fiyat performans bi marka var mıdır...
Daha önce okudugum kitaplar sunlar
-silber serisi
-genç elitler serisi
-kuyucaklı yusuf
-sherlock holmes serisi
-kücük prens
- şuanda da metro 2033 e basladım
Ciddili okudugum tüm kitaplar bukadar, bunların cogunu lisede okudum sizce ne okumalıyım şimdi okuma alıskanlıgımı tekrar kazanmam icin
Arkadaslar cok fazla düzenleme geldiği icin son zamanlarda kafam cok karıstı suan bugün itibari ile kaç tl ve altında veya üstünde alışveriş yapabiliyoruz. Ek olarak bir de daha önce hiç burdan alısveriş yapmadığımdan dolayı kupon falan oluyor mu acaba
arkadaslar ipad aldım yeni ve pdf kitapları burdan okumak istiyorum böyle kitap gibi arayüzü olan ve özelleştirebileceğim bir pdf açma uygulaması var mıdır bildiğiniz
hiç mi yok kanks. bikaç tane buldum biliyo musun bunları:
taşdelen korku evi
Frankenstein korku evi
taksim korku köşkü
dehşetin yüzü korku evi
benim en cok hosuma giden okudugm kadarıyla taşdelen ama orası da bi tık uzak
arkadaslar spotify çalma listemi youtube music'e aktarmak istiyorum fakat listemde 3700 şarkı var ve cogu sitede bu kadar şarkının geçişi olmuyor cok kücük miktarda şarkıyı geçiriyolar fazlasına para istiyorlar. bunu ücretsiz bir şekilde yapabileceğim bir site veya uygulama var mıdır bildiğiniz